2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prsnll-adayı-52 Bence çok da masraf yok. Zira 60.000 adaydan 75'er TL sınav ücreti alındı. Ordan karşılayacaklar herhalde.
-
@ceska inşallah.
-
@halkbank-ist Hocam halkbank duyurular sayfası yüklenmiyor.nedeni tarihlerin belirleniyor olması mı acaba
-
@prsnll-adayı-52, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Mulakat giderleri karşılanması çok ilginç geldi bana.ne bileyim sonuçta 3 katı gibi bir sayı var. Tabi sizin duygularınız da doğru olabilir. olursa tabi hepimiz seviniriz.
62 bin kişiden sınav parası alındı, olsun o kadar ajfjsk
-
dostlar uluslarası ilişkiler mezunu olarak mülakatta hangi konulara agırlık vereyim sizce uluslarası ekonomik örgüt u.arası iktisat fln?
-
@baharvakti ben de bilmiyorum gerçekten nasıl yapabiliriz acaba
-
Bankacılık terimleri
Merkez Bankası amaç ve araçları
Merkez Bankasının bankalar ile ilişkisi
Para politikasi(genel,ayrıntıya inmeden)
IMF ve Dünya Bankasi'nın politikaları,amaçları
Biraz da Maliye Politikası
Genel kültür bilgilerinizi gözden geçirin bir de. -
@byteks1 peki masrafları karşılamak kaydıyla yanımızda biri olabiliyor mu acaba ?
-
@mhmt7 bilmiyorum halkbank ik ya sorabilirsiniz.
-
Bugun masraflar icin arayan olursa buraya yazabilir mi?
-
Umarım, hak eden kazanır
-
@meltem_90 yokk artık. Onun içinde aranmaz yaa
-
istanbulda olması kötü oldu...Ankarada olur diye seviniyordum,ailelerimiz orada ve bildiğimiz bir şehir.İstanbulu ne ben ne eşim biliyor.Birlikte gideceğiz.nasıl olacak bilmiyorum...İnşallah bölge müdürlüklerinde olur...
-
@83istanbul gecen sene bi dolu arayan olmustu onemli bi konu bence
-
@marjinalfaydali inşallah ya inşallah
-
bence bölge müdürlüklerinde olur
-
@mülkiyeli45 dün okuyunca canım çok sıkıldı.4 yaşında kızım var.ankarada olsaydı hep beraber gidecektik ne güzel..istanbul olursa annelerimizden birini çağırıp biz istanbula gideceğiz mecburen...gözüm masrafında da değil..çokuğraştıracak bizleri bu istanbul işi.
-
Kesinlikle ben dün doğudan nasıl gelecekler dediğimde 3-4 kişi ancadır diyordu arkadaşın biri ama bence herkese külfet bu durum bu zamana kadar yaptıklarını yapsalar keşke
-
@mülkiyeli45 3-5 ile alakası yok adayların minimum %70-%80 ine külfet getirecek bir durum bu. Sonuçta bilmediğin bir şehire gidiyorsun ulaşımdı oydu buydu ekstra stres çekecek burda çoğu insan. Bölge müdürlüklerinde olması çok daha iyi olurdu. Masrafını falan geçtim sırf 5-10 dakikalık mülakat için yüzlerce kilometrelik yolu gidip gelmek zorunda kalmazdık. Zamanında servis görevlisi mülakatları bölge müdürlüklerinde olmuş şimdi neden değiştiriyorlar anlamadım. İK yı arayan arkadaşların bu durumu dile getirmesi iyi olur.
-
@83istanbul hocam bundan istanbulda yaşayanlarda faydalanıyor mu yani otelden? çünkü ataşehirde istanbulda beylikdüzü de malum arada kilometrelerce yol var