2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Sınava çalışacak arkadaşlara Tüyo mülakat soruları kitabını tavsiye edebilirim geçmiş yıllarda banka sınavlarında sorulan sorular kitapta belirtilmiş
-
Sivastan kac kisi gircek acaba
-
Siteye de girilmiyor yine cumaya birakacaklar heralde.
-
Maaş ne kadar halk bankta.
-
@merhuume siteye giriliyor fakat herhangi bir duyuru yok
-
Belki mulakat yerlerinde bi degisiklik olmustur arkadaslar ben sordugumda istanbul demislerdi bi de bugun biri arayabilir mi, ne diycekler acaba ?
-
@meltem_90 mülakat yerleri açıklandı mı?
-
@kontrolluinsan hayır
-
Merhaba hocalarım ️ İlk kez mülakat aşamasına geldim o yüzden hiç bilgim yok nasıl giyinmek gerektiğyle ilgili ..tesettürlü arkadaşlar acaba nasıl bi etek ve ceket kombini yapacaklar? Etek geniş mi olmalı kalem mi, ya da ceket uzunluğu nasıl olmalı? Pantolon düşünmüyorum.
-
Mulakat kesin istanbul mu simdi ?
-
@hazalsule yok daha hiçbir şey belli değil. varsayımlar ya da kesin olmayan duyumlar üzerinden konuşuyoruz.
-
@cicek33 bende tesettürlüyüm ama ben pantolon ustu ceket dusunuyorum sen etek dusunuyosan bence kalem etek secmen daha şık resmi duru üstünede beyaz veya krem bi gömlek ve en son ceket etek üstüne olduğu ıcın kısa ceket seç bence uzun etek üstüne olmaz diye düşünüyorum eşarp olarakda tek renk düşünmelisin cırt renklerden kaçın bence
-
@maliyeci1 çok teşekkür ederim hocam peki ayakkabı için ne dersiniz ?
-
@cicek33 ayakkabı kısa olsun bence genelde herkes oyle demiş cok dıkkat cekmeyen siyah kısa topuklu bi ayakkabı ben oyle yapıcam en azından
-
İlla gomlek mi giyincez beyaz badi olmaz mi
-
Az önce ik yı aradım mülakatları ay sonu ve İstanbul da yapacağız dedi. Hayırlı olsun.
-
Bu ay sonu yani kesin istanbul diuebilir miyiz ozaman masrafi kim karsilicak
-
@hazalsule hocam numarayı alabilir miyim bende aramak istiyorum
-
Hic aramayin arkadaslar bende aradik soledikleri sey aynen su baska da bilgi vermiyorlar istanbulda olmasi planlaniyor kesin bilgi degil bu ay sonuna dogruda kademe kademe yani once uzamnlik sonra servis gorevlisi gibi oyle kademe kademe alcaklarmis
-
@alinail servis diye belirttiniz mi? Digerleri istanbulda tamam da servisi zannetmiyorun