2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@hazalsule ben de Sivas için mülakata gireceğim .Ama mülakat nasıl geçecek bilmiyorm bölüm iktisat olduğu için çok soru sorarlar gibi geliyor .
-
@sera ben de iktisat mezunuyum. Zor soru sorabilirler dediğiniz gibi. Ama bankacılık mesleğine en yakın bölümlerden biri de iktisat böyle bir avantajı da var bence.
-
@sera gelecek soruların çoğu para politikasından olacak bence.
-
@ceska haklısın ama ben hiç alandan hazirlanmadim sınavı üniversite bilgilerimle yaptım diyebilirim.Beni rencide etmelerinden korkuyorum .Şuan bakmaya çalışıyorum fakat çok kavram var .
-
@sera Rica ederim. Halkbankla, bankacılıkla, ekonomik verilerle ve alandan fazla derine inmeden genel şeylere çalışmanız yeterli. Dediğim gibi mülakatta muhabbet hangi konuya kayarsa öyle gidiyor. Yani tamamen şans işi.
-
@metin16 inşallah dediğiniz gibi olur
-
Benim gibi düşük puan alanların mülakat performansı çok önemli o yüzden dha stres oluyor insan
-
@fb kaç puan aldınız hocam ?
-
@ceska 62
-
Puanın bir etkisi olmaz bence.
-
Merkez bankasının terimler sözlüğü diye bir pdf den çalışıyorum baya faydalı arkadaşlar bakabilirsiniz sizde
-
Ortalaması alınıyor mülakat ve sınavın sanırım
-
@fb 62 puan iyi bence .
-
-
@sahnr çok teşekkürler aradığımı buldum sanırım
-
@sera iyi çalışmalar
-
Bu sınavdan acaba en yüksek puanı kim aldı ? 80i geçen var mı acaba çok merak ediyorum
-
@fb Bence direkt mülakatı baz alırlar.
-
@ceska evet ben de çok merak ediyorum bu soruyu alan varsa da tebrik etmek lazım
-
@ceska hayir yazili sinavla mulakat puani baz alinir