2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Mülakata çalışacak arkadaşlar tüyo mülakat soruları kitabından bankada çıkmış sorulara ve 4 yıldızlı sorulara bakmanız yeterli olur, genelde bu şekilde çalışıyor facete ki arkadaşlar
-
Kpssye hazırlanan veya hazırlanmış arkadaşların kitap almasına gerek yok bence. Bi ton kitap var ben genel tekrar yapıp gireceğim mülakata. Her yerden soru gelebilir her şeye çalışamayız. Ki bu mülakatta bilginin ölçülemeyeceğini bizim kendimizi anlatıp anlatamadığımıza bakacaklarını çoğu arkadaş söyledi. O yüzden kasmayın arkadaşlar
-
He sen nerden biliyosun derseniz bilmiyorum ilk mülakatım olacak. Ama önce heyecanı yenip kendimizi ifade edersek zaten sorun kalmaz diye düşünüyorum
-
@ceterisparibus hamile etekleride var,etek kısa ceket şeklinde de tercih edebilirsiniz,dediğiniz gibi de olur: )
-
haftaya istanbulda kar yağışı başlıyomuş, inşallah istanbula göndermezler bizi
-
@marjinalfaydali normal bir zamanda olsaydim cok guzel seyler vardi aklimda ama artik cok gec. Tesekkur ederim fikir oldu bana da
-
https://play.google.com/store/apps/details?id=mehmetdeniz.org.kpsskurummulakat şu uygulamaya da bakabilirsiniz
-
@busus merak etmeyin arkadaşlar bolge koordinatörlüğü olacak ona göre hesap yapin 3-000 servis gorevlisi için gireni ne ziraat ne halk nede vakif hiç bir zaman gm ye çağırmadı şöyle düşünün 3-4 komisyon olsa bile günlük en fazla 200 kişi olur öyle olsa 3 hafta sürer başkanlar gmyler 3 hafta işi gücü bırakıp banka uğraşmaz ayrıca o bolge için sube dağılımında ilgili bolge yapacak onların sizi girmesi vvarsa özel durumunuz bilmesi gerekir
-
@metin16 inşallah hocam. çok masraf olacak yoksa bize
-
@mülkiyeli45 çok mantıklı hiç o açıdan bakmamistim
-
@marjinalfaydali eşarbı hangi renk aldınız
-
@marshallkeyness hocam mavi aldim ama oyle goze batan bi renk degil.indigo.koyu mavi tonlarinda.
-
@marjinalfaydali hayırlı olsun hocam, takımı da o renklerde aldınız o zaman değil mi
-
2018 halk bankası servis görevlisi sonbahar kreasyonuna hoş geldiniz efenim
-
@sera bir örnek olması açısından anlatıyorum bu soruya iyi bir cevap hazırlamak gerekebilir ben kosgebde bingölü tercih ettim bana neden bingöl dediler mesela işte nişanlımın doğu görevinide aradan çıkartırız demiştik dedim ee o bitince napıcaksın tayin mi isticeksin dediler bende bi kaldım sonra nişanlım elazığlı bingölde çok yakın bizim burdan kaçmamızı gerektircek bir sebep yok diye toparladım hmm tamam o zaman dedi mülakatta soruyu yönelten kişi ona göre sorulara biraz hazırlıklı olun
-
@mülkiyeli45 benim de eşimin doğu görevi var o zaman başka cevap vereyim ben sınavdan daha zor geliyor bu mülakat
-
@sera aynen öyle
-
Ben sunu anlamiyorum evlensek vs baska sehre gitmek zorunda kalsak ne olcak bi bilgisi olan var mi ?
-
@hazalsule okuğum bilgilere göre 5 yıl sonra şehir değiştirebiliyorsun, eş durumu için ise 2 yıl sonraymış ama ne kadar dpğru bilmiyorum
-
arkadaşlar halkbankın faiz oranını biliyor musunuz ?