2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marjinalfaydali Hocam mülakat çarşamba günü bittiyse cuma açıklandı. Aradaki süre kısaydı yani
-
@halkbank-ist cok hizliymis...sagolun hocam.peki cagirmaya ne zaman basladilar?
-
@marjinalfaydali Salı günü gibi de eğitim başladı diye hatırlıyorum
-
Arkadaşlar Ankara kazananlar için WhatsApp Grubu kuralım ne dersiniz?
-
@aykutdg İstanbul için de yapalım
-
Gençler bu mülakat yer ve tarihleri neden hala açıklanmadı ki genelde böyle geç mi açıklanır acaba
-
@cicek33 Geçen sene sonuçlardan iki hafta sonra açıklandı
-
@halkbank-ist hocam peki mulakat tarihleriyle mulakatlar arasindaki surec kac gun hatirliyo musunuz
-
@cokissiz kafam nasil karisiksa soramamisim bile soruyu mulakat yerlerinin aciklanma tarihiyle mulakatlarin gerceklesme gunu arasindaki gun farki
-
2016 faaliyet raporunu pdf olarak buraya yukleyecektim ama dosya boyutu fazla geldi faydali bilgiler var internetten pdfsini indirebilirsiniz arkdslar. 2017de var ceyrek yari yil faaliyt raporlari vs.
-
@cokissiz Hatırlamıyorum ama ellerinden geldiği kadar süreci kısa tutmaya çalışıyorlar bu yüzden bir hafta olabilir arası
-
@aykutdg iyi olabilir aslında
-
@nikola-tersla İstanbul yazanlar gözükmüyor hiç ortada
-
Ankara için mülakata katılanlar özelden numarasını göndersin grubu kuralım. Daha sağlıklı bi şekilde iletişime geçeriz. Tüm şehirler böyle yapsa çok güzel olur bence.
-
ilan bekle. sınav bekle. sınav sonucu bekle. mülakat tarihi bekle. mülakat bekle. mülakat sonucu bekle. eğitimi bekle.
ömür bitti zaten. -
Arkadaşlar mülakatta kendini tanıtma kismini nasıl yapmayı dusunuyorsunuz örnek verebilecek olan var mı . Ben çok kararsız kaldım .
-
@kurumsinavi hocam para banka çalış bence virmandır havaledir gibi banka terimlerini bil, halkbankla ilgili şeyler de bilinmeli bence faiz oranıdır, karlıklık oranıdır, şube sayısı, çalışan sayısı ... neden bankacı olmak istiyorsun gibi marjinal soruları da kendi kafanda en acımasız biçimde çoğaltıp ayna karşısında pratik yapmanda fayda vardır derim ben nacizane
-
Arkadaşlar ben WhatsAppdan grubu kurdum. İlk baş şehir olarak kurmayı düşündüm ama bence ayrı ayrı WhatsApp grubu kurmak yerine tek bir grup kuralım. Gelmek isteyen bana özelden yazsın. Daha rahat iletişimde oluruz.
-
@aykutdg evet hepimiz İstanbul'da sınava gireceğimize göre şehir ayrımının gereği yok. Burada Artvin yazan 3 kişi varsa veya Yozgat yazan 5 kişi varsa gruptan mahrum kalmamalı. İstanbul ve Ankara için sayı yüksek belki onlar gruplarını ayırabilir.
-
@akkygsz İstanbul a gitceğimiz kesin yani mülakat için