2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@marshallkeyness, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Arkadaşlar 203,5 milyar ve 3.725 milyonu nasıl okucaz birinde milyar var otekinde milyon
-
203milyar 5 milyon dur ve yuvalarsin 204 milyar dersin
-
3 milyon 725 bin
-
-
@falanfilan teşekkür ederim
-
@diablo6146 malesef kimsenin adı yazmıyor.
-
@mesy teşekkür ederim hocam..
-
@byteks1 öyle mi hadi inşallah teşekkürler hocam..
-
@clandestin hocam kamu dan nasil geldi ? Basarilar dilerim bu arada.
-
@mrvguy bana alan sormadılar, halkbankla alakalı sorular sordular. Teşekkür ederim size de başarılar.
-
Arkadaslar cok onemli acil olarak disardan yemek siparis verebilir miyiz.verilebiliyosa.acil bana hilton otelin yakinlarinda bi telefon numarasi atsin.bide mulakata girenlere pana mulakatina hilton dan benim ikinci mulakatim 8.30 halk bankin servisi varmi .ikinci mulakata goturyo mu ACIL LUTFEN BU KONUDA BILGISI OLANLAR.BILGI VERIRSENIZ COK SEVINIRIM.
-
Hotel e gitmediniz sanırım karşısında koskoca avm var oraya gidip istediğinizi yersiniz. Hiç olmadı internetten sipariş edin numaraya gerek yok.
Evet halkbank genel merkezine servis götürüyor.
-
@marshallkeyness 203 milyar 500 milyon tl hocam diğeri ise 3 milyar 700 milyon tl.
-
3 milyon yanlis
-
@meltem_90 evet düzeltiyorum, noktaya dikkat edemedim.
203milyar 500 milyon dur ve yuvalarsin 204 milyar dersin
3 milyar 725 milyon -
Açıklanma tarihi ile ilgili bilgisi olan var mı ?
-
Sonuçların ne zaman açıklanacağına dair bir telefon numarası var mı öğrenmek için
-
@issiziktisatci bireysel mülakata girmeden önce ik çalışanı 6 Martta mülakatlar bitiyor. Martta açıklanır Nisan'da iş başı dedi
-
@limonluk hocam mülakat tarihlerini gösteren sayfanın altinda ıletişim numaralari var
-
@alperen-turkuaz Hocam ist için gireli iki hafta oldu bizim, anlayamadığım 1000 kişinin eğitimi birden olmaz sanırım bölerler, önce uzmanlıklarla ist servis açıklanır mı merak ediyorum .. Bir de eğitim geçen sene hiltonda olmuştu servis görevlilerin 1 hafta , yine hiltonda mı olur acaba?
-
@issiziktisatci bana göre de 1000 kişiyi aynı anda eğitime almaları zor . İk söylediklerinden mülakatlarin bitmeden açiklanmayacağini anladım . Hepsi aynı anda açıklanacak gibi
-
@alperen-turkuaz anladım hocam teşekkürler
-
@shady1 aradım onları ama kimse açmıyor