2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiziktisatci rica ederim.
-
@mrvguy rahat ol.servis yoksa da taksi 12tl yazdi genel mudurlukten hiltona
-
@duranvarlık sagoluj hocam
-
Arkadaşlar garip bi soru sorucam ama mülakat sonucunu tahmin edebilen ya da bir fikri olan var mı?
-
@prsnll-adayı-52 düşünmekten kafayı yiycem net bi kanıya varmak mümkün diil bi gün iyiydi diyorum ertesi gün karamsarim
-
Acaba geçti/geçemedi gibi nihai kararı bireysel mülakattaki komisyon o anda verip sonuçlandırıyor mu yoksa esas sonuçlar için bir değerlendirmeden daha mı geçiyor?
-
Arkadaşlar çok düşünmemek gerek. Şahsen ben her şeyi bıraktım bütün gün dizi izliyorum bisikletle tura çıkıyorum günler geçsin diye:) Kazanırsam kpss sürecini bırakırım kazanamazsam da kpssye tekrardan başlarım vakit var nasıl olsa nerdeyse 3 4 ay. O yüzden düşünmemek gerek
-
@prsnll-adayı-52 Hocam bana geçemeyecekmişim gibi geliyor mülakatım orta halliydi üzerime çok geldiler bir çıkarım değil benimki sadece içgüdüsel olarak kendimce 'olumsuz sonuçlanacak' şeklinde hazırlandım sonuca
-
@asilisletmeci aynen hocam. Iyiydim diyorum sonra ya senin doğruların onların yanlisiysaailemi falan alistirmaya çalışıyorum olmazsa diye. Ama kendi içimde de hep bir umut var. Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
-
@prsnll-adayı-52 tam olarak aynı durumdayız hocam hakkımızda hayırlısı olsun umarım çok uzamaz açıklanır belirsizlik daha zor
-
@prsnll-adayı-52 mülakat sonuçu ile ilgili bir şey tahmin etmek çok güç çok büyük bir kısım kendini bir şekilde ifade etmiştir. Ama kimler başarılı oldu yakın da belli olacak. Ne kadar iyi geçerse geçsin olmayadabilir. Yani " vermeyince Mabud neylesin Sultan Mahmut."
-
Arkadaşlar benimde 1.mulakat ayın 2sinde 1.mulakat hiltonda mi yapiliyordu yoksa bütün mülakatlar genel mudurlukteki yapiliyor
-
@prsnll-adayı-52 mülakattan çıktığım gün oldu bu iş dedim ama gün geçtikçe olmadı galiba diyorum. Şunu şmyle yapmasaydım bu da olmicak diyorum. Ertesi gün oluyor, ilk defa hersey bu kadar yolunda gitti deyip netten takım elbise bakıyorum öylesine
Bugun yine bu iş olmayacak dedim. Bu olay sonuçlar açıklanana kadar kişilik bölünmesine kadar gidecek herhalde hocam
Açıklasalar da hepimiz kurtulsak.. -
@mesy tam olarak benim halim:) oldu diye düşünüyorum sonra 4.mülakatım olduğu aklıma geliyor ya yine olmazsa diye karalar bağlıyorum.
-
@fatoss21 tarihe baktığınız sayfada mülakat yeride yazıyor. Ama birinci mülakat grup mülakatı Hilton da . ikinci mülakat genel müdürlükte oluyor.
-
@mesy hocam 1. mulatta nerde girdiniz
-
@fatoss21 grup mülakatı hiltonda, panel mülakatı genel müdürlükte.
-
@alperen-turkuaz saolun hocam aslında heyecan hiç yoktu sınav yaklaştıkça heyecan bastı beni bildiklerimi de sorarak teyit etmek istedim nedense
-
@fatoss21 rica ederim stres illaki oluyor ama mülakatta heyacanın yenip konuşuyorsun merak etme.
-
@alperen-turkuaz inşallah hocam