2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@halk servisteyken hangi lisanlamalar alınırsa kariyerimiz için faydalı olur?
-
Spk ve segem yeterli olur. Alabiliyosanız dil alın maaşınız yükselir
-
@prostatic hocam biraz saçma değil mi yani hızlı tecrübe olması açısından iyi, kabul edilebilir bir şey ama aynı görev farklı maaş tuhaf geldi. Neyse çok sorgulamayayim oraları ben çok teşekkür ederim hocam. İyi kötü her şeyi yazıyorsunuz vakit verip. Cok cok sağolun
-
@onuktekin
Spk ve segem yeterli olur. Alabiliyosanız dil alın maaşınız yükselir -
@halk teşekkür ediyorum
-
@hayal9 eyvallah kardeşim
-
@secret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prostatic peki stajlıktan asistanlığa geçişe miy ler mi karar veriyor ?
stajerlik unvandır asistanlık görevdir.Miy'ler karar vermez miyler size iş öğretir bu yüzden aranızı iyi tutun.Şube müdüründen fikir isterler stajerliğiniz kalkar.Asistanlıktan yetkiliye geçiş ise bölge ve gm karar verir durumunuza ve ihtiyaç durumuna göre
-
@falanfilan, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prostatic hocam biraz saçma değil mi yani hızlı tecrübe olması açısından iyi, kabul edilebilir bir şey ama aynı görev farklı maaş tuhaf geldi. Neyse çok sorgulamayayim oraları ben çok teşekkür ederim hocam. İyi kötü her şeyi yazıyorsunuz vakit verip. Cok cok sağolun
rica ederim.Yarın işte olurum yine sormak istedikleriniz olursa gece dönerim
-
hocam peki kıyafet olayı çok mu katı kadınlar mesela hep takım mı giymek zorunda ve topuklu ayakkabı ?
-
@halk iyi günler hocam örneğin bankada çalışmaya başladık, girdiğimiz bir sınavın mülakatına çağrıldık bunun için şubeden izin istedik sıkıntı çıkarırlar mı acaba
-
@prostatic zamanınızı aldık teşekkürler ilginiz alakanız için çok yardımcı oldunuz inşallah kazanırız:)
-
@secret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@prostatic zamanınızı aldık teşekkürler ilginiz alakanız için çok yardımcı oldunuz inşallah kazanırız:)
rica ederim.inşallahkazanırsınız
-
@maças çıkarmazlar dostum
-
@issiziktisatci en rahat kadınlar pembe pantolon giyenden kırmızı elbiseye kadar gördüm kazak serbest düz ayakkabılar. Pantolon kumaş olması gerekiyormuş. Hatta yazın keten pantolon giymiş arkadaşım uyarı almamış. Ki ben sürekli topuklu giyengillerden değilim mesela en rahatı maskülen ayakkabılar
-
@halk teşekkür ederim merak ettiğim konulardan birisiydi
-
@issiziktisatci çok katı olduğunu düşünmüyorum. Topuklu diye bi zorunluluk yok. Kazak giyip gelen çalışma arkadaşlarım var. Açık seçik olmadığı sürece bir şey diyen olmaz
-
-
Arkadaslar belge teslimi egitimden sonra sünede ise baslarken mi veriyoruz
Yoksa mulakat sonuclandiktan sonra ewrak teslimi mi var direk -
@halk Vaktinizi ayırıp burada bizlere yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
-
@onuktekin estağfurullah dostum ne demek