2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@luthor hocam yok sadece adli sicil kaydi alirlar o kadar. Ozel sektör yani. Giren arkadaslar da oyle oldugunun bilincinde olsun devlet dairesine girmiyor kimse
-
@dikey yok iddaalaşma değil olmaması garip olur diyorum sadece ben çalışırken bi tomar bilgi girdim 15 temmuz sonrası. Heralde onlara da yaparlar girmeden bişeyler
-
@birgarip ben de merkezde olmayi istiyorum. 3 şube var il merkezinde ve evim hepsine cok yakın ama hayırlısı olsun inşallah. Olsun da tek derdimiz bu olsun
-
@halk bi sorum daha olacaktı. Biz mülakattan çıkınca kararlarını orada mı veriyorlar yoksa o güne dair de bir değerlendirme rapor edip daha sonra grup mülakatı vs. raporları ile ortak bir değerlendirme sonucu mu karar veriyorlar ?
-
@halk mülakat sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair bilgi alabilmemiz için bir telefon numarası biliyor musunuz
-
Mulakata girene kadar insan yorum yapamiyo izlenimim suydu: aileye yonelik sorular cok soruluyo, ayrintiya giriliyo. Sehir disinda olunan zamanlarda nerelerde kalinildigi cogu kisiye sorulmus. Ben mulakatlarin istanbulda yapildigini artik su yuzden dusunuyorum eger bolge mudurluklerinde yapilsaydi malum teror orgutuyle baglantisi olanlarin alinip alinmadigini belki tam bilemezlerdi. Kendi tekeline almak istediler bunu bence. Malum teror orgutleriyle ilgisi bulunmayanlarin ve ciddi emek verenlerin,puani yuksek olanlarin alinmasi dilegiyle insallah
-
Bir halkbank çalışanı 20 Martta bizlerlesiniz demişti , 20mart eğitim başlangıcı olsa bu hafta açıklanabilir değil mi
-
@issiziktisatci dediğiniz gibiyse bu hafta açıklanır 1 hafta evrak toplama-bilet ve bavul ayarlama süresi verilip eğitime çağrılır kazananlar. belli ki bizim işi beklediğimiz kadar şubedekiler de bizi bekliyor kısa süre içinde açıklanır gibi
-
@dumi arkadaşlar arkadaşıma artık ik dan arkadaşları cevap vermiyor. Bizde bunu açıklanmasına az bir zaman kaldı olarak yorumladık. Bu süreçte en sinir olduğum cümle; “siteyi takip edin “ oldu. Başka bir arkadaşımdan öğrendiğim bilgiye göre diğer istanbul dışındaki iller mart sonu diye bir duyum almışlar ama ne kadar doğrdudur bilemiyorum.
-
Banka çalışanı arkadaşlara bir sorum olucak, nasıp olur da kazanırsak eğer ne kadar sürede kendi işimizi yapar hale gelebiliriz . Yani mesai arkadaşlarımıza danışmadan. Elbette bu sure kişinin performansina gore degisir fakat ortalama bir sure soylemeniz mumkun mu?? 1 ay, 2ay vs. Veya siz ne kadar sürede işi cozdunuz.
-
@issiziktisatci heyecanlandım vallahi
-
@prsnll-adayı-52 1 2 hafta içinde ogrenirsiniz.Kolay bir bilgisayar sistemi varBence atmde işlem yapabilen herkes yapabilir
-
Bu sene servis görevlilerinde yedek gibi şeyler olursa eğer 2014 teki gibi olmaz bence. Yedeklerin birçoğu ilerleyen dönemlerde alınır diye düşünüyorum
-
@pokerface mülakattaki ik dan görevli arkadaş önceki senelerde yedeklerle ilgili bi sorun olduğu için bu sene yedek olmayacak demişti
-
@500t Kendiyle çelişmiş İK yetkilisi. 2017 de uzman yardımcısı yedeklerini servis görevlisi olarak aldılar. 2014 teki süreç biraz şaibeli olduğundan almadıklarını biliyorum
-
Bu akşam sakin buralar
-
Perşembe açıklanır Halkbank seviyor bu perşembe gününü sonucu da mülakat bilgisini de perşembe açıklamışlardı diye hatırlıyorum
-
@keynesinabv yarın imkansız bence hocam bu kadar erken olmasını kimse beklemiyor. Haftaya perşembe olabilir
-
@keynesinabv ben de duyuru tarihlerine tek tek baktım genelde perşembe olmuş
-
@mcancakar belki yarın ist açıklanır