2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@kurumsinavi aa çok iyi hocam teşekkür ederim
-
@mhmt7 eşiniz adayların ilk beklediği yerde bekleyebilir. Ancak gruplar halinde ana binaya giriş yaparken sizin dışınızda bir Yakınınızı oraya sokamıyorsunuz maalesef
-
Arkadaşlar mülakat sürecimde bu sayfada yazılanlar bana büyük bir referans oldu emeği geçen herkesten Allah razı olsun. Mülakata girecek olan arkadaşlara da tavsiyem mülakata götüreceğiniz en önemli sermayeniz kesinlikle özgüveniniz olsun. Heyecan stres yapacak hiçbir şey yok. Ne kadar rahat olursanız o kadar güzel geçiyor. Grup mülakatınızda uzlaşma sağlamaya çalışın. Kişilik envanterinizde de çelişkili cevaplar vermemeye çalışın. Soruları dikkatli okuyun. Bireysel mülakatınızda olabildiğince güler yüzlü olmaya çalışın bilmediğiniz sorular muhakkak gelecektir sakın moralinizi bozmayın. Heyecanınızı kontrol edebildiğiniz takdirde her şey yolunda gidecektir.
Merkez Bankası Başkanı, BDDK, Libor, Halkbank'ın diğer bankalardan farkı bana gelen sorulardı.
Herkese başarılar diliyorum. -
-
@exclusive bölüm neydi
-
@issiz-0 uluslararası ilişkiler
-
arkadaslar bılmedığınız mutlka cıkcak merak etemyın dvranısınza bakıyorlar ne hareket yapabılecıgnıze gayet esprılı guler yuzluler sansınıza kalmıs bırazda kımısı sohbet havasında gecıyor mesela benımki bıldıgın dersdiı yani ,aklınıza gelebılcek hersey sordular guncel rakamlara bakın mutlka gelcektr faizoranınna bakın mb araclarına bakın mushsbenden kesın gelıyor oranlara bakın gerside sans nasip kısmet herekse basarılar
-
@tuuba42 ben sordum servis görevlisi olarak girmişler.
-
@clandestin tesekkur ederim hocam
-
@nikola-tersla hiltonda da mı öyle oluyor ? O ilk aşama yaklaşık ne kadar sürüyor yanımda olabileceği zaman yani.
-
Arkadaşlar vakada sorulanlar ayni mi oluyor herkes için ?
-
Arkadaşlar bireysel mülakatta komisyona uzaklığımiz ne kadar oluyo yani oturduğumuz yer. Garip ama merak ettim
-
Arkadaslar torpili olanlar zaten torpilim var demez de torpili olmadan mulakata girip iyi gecen var mi araniz da ?
-
@merhuume bunu ben de çok merak ediyorum. Torpilsiz girip mülakatı iyi geçen var mı?
-
@prsnll-adayı-52 çok yakın mesafe
-
Sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağına dair başka bi duyum alan oldu mu
-
Arkadaşlar bide halkbankin şube sayısıni net bilen var mi biyerse 969 okudum birinde 963. Ve yurtdışı şube sayısı hakkında net bilgisi olan
-
@prsnll-adayı-52 5 tanesi Kıbrıs 1 tanesi Bahreyn demişti bir arkadaş
-
@sera evet hocam bende öyle biliodum ama Osman Arslanın röportajı var. Avrupada yani makedonya ve sirbistanda 75 şubeye ulaştık dio. Avrupadakiler neden yurtdışı şubeye dahil edilmio onu anlamadım. Faaliyet raporunda da 6 yurtdışı şube yazi o. Kafam karıştı.
-
bankalar birliği sitesine baktım 966 yurt ici sube yurtdısı sube 6 singapur ingiltere tahranda olmak üzere 3 tane temsilcilik gözukuyor
osman arslan makedonya ve sırbistanda iştirakimiz var demişti birde