2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Mülakat öncesi kararsiz kaldım referans meselesinde 5 kişiden 3 kişi ters tepebilir gerek yok dedi komisyon karsisina ciktigimda Anladim ki isabet olmuş ciddi üstüme geldiler zordu bir de referans olsa kendine guvenin yok mu vs soruları ile uğraşmam gerekirdi Sanirim o havayı sezdim kendi adima.
-
Genel olarak iibf öğrencisinin haline anlayışla yaklaşan pek yok , söylesen beğenilmiyor servis mi !? Evet canim servis banka ama şu mülakat komisyon karşısına geçsin bu tipler çok isterdim guy mülakatı müfettişlik mülakatı tadında yarışıyoruz.
-
@elonor size ne soruldu hocam
-
@issiz-0 hukukdan 3 muhasebe 3 ülke ve dunyadan guncel yorumlar ve isimler
Komisyonun bir üyesi ben cevaplamaya calisirken ciddi sinirlerimi bozdu bu olmaz daha geniş tanim vs. zordu benim içinsadece sohbet ettik ve rahat bir sekilde çıktık diyen arkadaşlar da var ben anlayamadim komisyon tavırlarını kim neye göre davraniyor. -
@mhmt7 Hocam Hilton’da istediği kadar sizinle kalabilir. Bütün işlemler otelin lobisinin yanındaki odada oluyor. Bireysel mülakat için az önce dediğim geçerli.
-
@elonor bölüm neydi
-
@issiz-0 iktisat
-
Arkadaşlar servis mülakatları ne zaman bitiyor?
-
@nikola-tersla çok sağolun hocam tamamdır: )
-
@elonor sizin komisyon hangisiydi hocam?
-
@arocey 6 mart bildigim kadarıyla ondan sonrasını duymadım.
-
@arocey martin ilk haftasi.en son 8-9 mart sanırım
-
@elonor hocam hukuk sorularını hatırlıyor musunuz. Merak ettim
-
@tuuba42 benim konuştuğum insan kaynakları uzman yardımcılığından girmiş çeko mezunlarıydı. Biri teftiş mülakatından elenmiş sonra aranmış öyle olmuş hocam
-
@tuuba42 hocam iki yere yazdım gibi oldu da şimdi gördüm bu soruyu da. Servis görevliliğinden geçen görmedim ben. Uzman yardımcılığı mülakatında da bir kıza hangi birimi istersin diye sormuşlar insan kaynakları demiş. Onu ben de çok merak ediyordum ama konuştuğumuz ik tamamen senin muhabbetine, yer olmasına ve ona göre bir şey yapmış olmana bağlı dedi. O mesela bununla alakalı yüksek lisans yapmış kendi bölümü de çekoymuş. Ama üniversiteden bir arkadaşım özel bankada insan kaynakları oldu, bölümü iktisat ve bana göre insan kaynakları olacak seviyede biri değildi. İnsan kaynakları bana çok gizemli gelir nedense
-
Arkadaşlar mülakatta neden seni işe alalım, neden bankada çalışmak istiyorsun gibi şeyler soruldu mu?
-
Bölüm maliye sorularim dikey adalet , geleneksel açık, bütçeyi kim yapar , bütçe nedir , gelir üzerinden alınan vergiler , gelir esnekliği , edinburg kimdir herkese başarılar.
-
@felix dogrudur hocam sosyal bi tip olmalı
-
Arkadaşlar panel mülakatta söylenen saatlerde mü lakata alınıyor mu yoksa çok aksama oluyor mu? ona göre dönüş uçak saatimi ayarlayacağım
-
@zgn benim sabah 8 buçuktaydı,mülakata öğleden sonra bir buçukta girdim hocam. oradan hesap edin.