2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@keypieses hakkınızda hayırlısı olsun. 'seni baska bi ilceye gondersek yasadigin yeri birakip gider misin' dediklerinde ne cevap verdiniz
-
@richardmusgrave benim icin hic bir sorun teskil etmeyecegini dile getirdim
-
Genel anlamda ülke ekonomisini değerlendirmek gerekirse neler söylenebilir sizce?
-
@keypieses bana da benzer sordular siz nasıl takdir ederseniz dedim.
-
@felix bence de insan kaynakları gayet güleryüzlü idi
-
Mülakat sonuçları sadece kazanan adaylara mı bildiriliyor bilgisi olan arkadaş var mı acaba.
-
Ben İktisat mezunuyum ve şu an bir üniversitese ekonometri tezli yüksek lisansta kayıtlıyım(fiilen derslere katılamasamda). Peki yüksek lisans yaptığımı mülakatta belirtmemin bana bir katkısı olur mu bana ekonometri sorusu sorarlar mı çünkü alanımın dışında olduğu için cevaplayamam.
-
@0626 laf arasında belirtin bence çalışkan olduğunuzu düşünürle
-
@0626 face'de vardı. yl öğrencisine alanından soru sormuşlar sen çalışkansındır diye.
-
Yarın istanbula uçuyorum.pazar pazartesi mülakatım var çok stres oldum özellikle soruları gördükçe yeniden bakma gereģi duyuyorum herşeye beynimde herşey ćorba oldu Allah hepimizin yardımcısı olsun
-
@ekonomisthanım allah yardımcınız olsun başarılar ️
-
@ekonomisthanım hangi illere geldi hocam sıra
-
Mulakat sorulari gittikce zorlasiyor mu
-
@hayal9 teşekkürler
-
arkadaşlar şu facebooktaki Halkbank grubu diyorlar ya linkini atabilir misiniz ? Ben bulamadım bir türlü.
-
@caglarr https:// goo. gl /TQgrfk
-
@ori tesekkur ederim
-
@felix hocam insan kaynaklarındaki o personellerde servis görevlisi gibi girip mi orda calısıyor yoksa onlar ayrı mı alım oluyor
-
Bekleme salonuna yanımızda kimse gelemiyor değil mi ? Eşimle giremem yani içeriye
-
@mhmt7 hiltonda bekleme salonuna gelebilirde genelmüdürlükte almıyorlar ama gelenlerin beklediği ayrı bir bölüm var diye biliyorum