2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar mülakattan cikinca diplomayı geri veriolar mi
-
@prsnll-adayı-52 almıyorlarki hocam. kontrol ediliyor,imza atıyorsunuz size veriyorlar zaten o anda
-
Mevcut alımdan mı bahsediyor yoksa yeni bir alım mı olacak ?
https:// www. memurlar. net /haber/728876/halkbank-2018-de-1300-personel-alacak.html -
@oguz23 mevcut alım olduğunu düşünüyorum geçmiş yıllarda da buna benzer bir haber çıkmıştı o sırada devam eden alım süreci vardı zaten sonrasında yeni bir alım olmadı
-
@hayal9, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@oguz23 mevcut alım olduğunu düşünüyorum geçmiş yıllarda da buna benzer bir haber çıkmıştı o sırada devam eden alım süreci vardı zaten sonrasında yeni bir alım olmadı
Ama umarım yeni bir alımdır
-
- Komisyonda girdim mülakata, uluslararası ilişkiler mezunuyum, başta bayağı muhabbet ettik, son 3-4 dk alan sordular, 5-6 taneydi anca, kolay sorulardı aslında ama alan derslerim iyi olmadığı için çok cevap veremedim, herkes için hayırlısı, girecek arkadaşlara başarılar.
-
@exclusive hocam bende uluscuyum hatirladığınız soruları paylasirmisiniz? ( bir fikir oluşması açısından)
-
@prsnll-adayı-52 Benimde aklıma o geldi ama onu sormak istese direk sorardı anlamadım gerçekten.Sanki uyduruk bir şey sorup zarflamışlar gibi geldi bana.
-
Arkadaşlar merhaba ben de bir şey sorcaktım . Olur da işe başlarsak ikametgahımızı hemen o ile almak zorunda mıyız ? Bi 2 3 ay almasak bi problem olur mu sizce ?
-
@exclusive aynen bende uluslararasi ikiskiler mezunuyum hocam aklinizda kalan sorular varmı alandan ?
-
@mrvbyzt bende ayni k.maras ilk gun 12 sonra 8.30
-
@mhmt7 hocam bence banka hemen aldirmanizi isteyecektir. Ama bu konuyu insan kaynaklarına sormanizda yarar var .
-
Arkadaslar diplomanız olduğu halde e devletten aldığınız geçici mezuniyeti goturdunuz degil mi ?sorun olmadı yani. Otobüsle gitcem diplomamin kırışmasını falan istemiyorum. malum birtane
-
@prsnll-adayı-52 teşekkür ediyorum hocam sağol
-
Arkadaslar dun grup mualakatiyla ilgili yazmistim bugunde bireysel mulakatla ilgili birkac birsey soylemek istiyorum. Sabah ve oglen olmak uzere genel müdürlüğe servislerle gidiliyor. Ve bi salona aliniyor adaylar. Ordaki gorevli her konisyondan 5 er kisi olmak uzere mudurlugun obur girisindeki salona goturuyorlar ve isim isim cagriliyorlar. Herkes cok kibar ve bizleri cok iyi agirladilar kurum olarak. ( İlk bekleme salonunda yine pogaca birek simit kuru pasta cay kahve vs gibi ikramlar mevcuttur) neyse mulakata geleyim.kafakaristirmamasi adina komisyonumu soylemeyecegim. Kamu yonetimi mezunuyum. Girdigimde kendini tanit dediler. Guzel bi sekilde tanittim ama araya girip soru sordular bi kactane. Bolumumle alakali bir soru sordular oda merkezi idare teskilatiyla alakaliydi.halkbankasini taniyo musun diye sordular onu anlattim.seni baska bi ilceye gondersek yasadigin yeri birakip gider misin diye sordular. Sorular daha cok tepki mi olcmeye yonelik oldugunu dusunuyorum. Ama sunu soylemeliyim ki komiayondakiler cok tatli insanlar. Sizi rahatlatiyolar . O konuda lutfen gerilmeyin. Kisacasi sohbet havasinda gecen ve kisiyi sinayan guzel bir mulakatti. Guzel agirlaniyorsunuz ve ortam gercekten cok guzel. Herkese basarilar
-
@keypieses hocam sizler böyle güzel şeyler yazdikça, mülakata giresi geliyor insaninteşekkürler.
-
@cnn44 inşallah hakkımızda hayırlısı olur,
-
@prsnll-adayı-52 Tum belgeler e devletten hocam.
-
@prsnll-adayı-52 rica ederim.bunlar gercekten dusundugum seyler servis gorevliligi ile ilgili daha once olumsuz iletiler okumustum. (Maas pozisyon vs) hic bir zaman katilmamistim ve ortami gorunce daha da heveslendim. Halkbankasi gibi kurumsal kimlige sahip biyerde başlamak gercekten guzel olacaktir. Bence öncelikle kesinlikle şükretmeyi ogrenmemiz gerekiyor. Halkbankasi özel sirket kafasiyla yonetilen bi devlet kurumu gibi. Calisanlar ve ozellikle ust duzey yoneticiler cok kibar,cok anlayislilar ve misafirperverler. Ve size onemli bir değer oldugunuzu da hissettiriyolar.en onemlisi de bu
-
Değerli olduğunuzu hissettirme konusuna kesinlikle katılıyorum. İkdakiler 2 gün boyunca bizimle çok ilgilendi, sorduğumuz her soruyu ilgiyle cevapladılar kimsede öyle kasıntılık görmedim bu beni daha da cezbetti. Adını vermiyim de daha önce gittiğim bir özel banka mülakatında ilgi alaka sıfırdı, hele çalışanlar bize bakıp bakıp gülmüştü. Bu küçük şeyler bile insanı o an etkiliyor. Benzer olay burda da olacak sandım ama alakası bile yoktu