2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@bbfacedasz İzmir benim. Evet herkese edilmedi. Formalite olabilir. Tamamen Red bile olabilir yani. Verilen tepkileri ölçmek için sormuş da olabilirler.
-
Ates olmayan yerden duman cikmaz
-
@ceterisparibus Hocam siz mi sordunuz ? Yoksa mülakata girenlerden mi duydunuz ?
-
@hazalsule o sıra yardımcılık için mülakata giriyorsunuz ve servis teklifi geliyor. Sizce ateşi yakan biz miyiz, buna da cevap verirseniz sevinirim.
-
Geçen sene müfettişlikten elenenlere iç kontr. ve uzman yrd,
iç kontrolörlükten elenenlere uzmanlık,
Uzmanlıktan elenenlere servis teklif edildi.
Yukarıdan aşağı doğru taşan bir sistem uyguladılar. En aşağıdakilerin şansı otomatik olarak bayağı azalmıştı. 1/3 şansı var zannederken aslında 1/6'ya kadar düşmüştü ihtimal.Ama geçen sene servis sınavı yoktu. Aynı sistemi yine yaparlarsa en alt unvana girmek çok zorlaşacak gibi görünüyor.
-
@kerem bilmiyorum hocam kaç olduğunu tahmini söyledim
-
@gariban-guy akıl mantık almıor uyguladıkları sistemi o zman nediye yaptılar bizden paramızı aldılar .
-
@divane geçen sene uzmanlık sınavına girenler en alt unvandaydı. bir nebze boşuna girdi. teftiş ve iç kontrolden elenenlerden yer kaldıysa uzman yrd olarak girebildiler.
-
@gariban-guy zaten ben direk uzman atanmıyor yardımcı olarak başlanmıyor mu
-
@divane yardımcı tabiki. ben öyle hızlı yazdım unvanların hepsi yardımcı
-
Bireysele hangi komisyonda girecegimiz önceden söyleniyormu?
-
@kcs evet genel müdürlükte imza atarken görevli söylüyor. Sonra her komisyondan 5er kişi okuyor ve ana girişten içeri götürüyor. Biraz da orda bekliyorsunuz. Ayni işlem tekrar orda da oluyor. Sonra komisyonun bulunduğu odasının önünde de bekliyorsunuz
-
@nikola-tersla yani mulakata girmeden hemen once belli oluyor hangi komisyon oldugu yanlis anlamadiysam ?
-
@keypieses hocam vakalar neydi acaba on bilgi olsun yardimci olursaniz cok sevinirim tesekkurler.
-
@kcs ilk öğrendiğin şey hangi komisyonda gireceğin oluyor kısaca
-
Merhaba arkadaşlar,
Bana bireyselde halkbankı anlattırdılar, bakanları sordular, meclis başkanını sordular, meclisin işleyişini anlattırdılar, halkbankın tüm şube ve temsilciliklerini sordular, halkbankın bağlı ortaklıklarını sordular.neden istanbul dediler? Üniversite okurken nerde kaldın diye sordular?
İkametgahını burda nereye alacaksın diye sordular? Türkiye kamu kurumu bankaları başkanı kim diye sordular? -
@secret Kamu kurumu bankaları başkanı neymiş ya hayatımda duymadım böyle bir başkanlığı.
-
Aldığım en son duyuma göre istanbul için olan servis de dahil tüm sınavlar bu ay içinde açıklanıp martta başlatılacakmış. O yüzden öne alınmış. En geç martın ilk haftası açıklanabilirmiş. Sayı geçen seneye göre çok olduğu için böyle bir yol izlenebilirmiş. Mülakatı atlatan arkadaşlarıma hayırlı sonuçlar mülakata girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim. Son olarak benim komisyonum bireyselde 6. Komisyondu. Başarılar. İnşallah en kısa zamanda açıklanır sonuçlarımız
-
@mrv_kns 2. Komisyondu
-
@luthor bence bana poz attılar bende bilmiyorum dedim gülümsediler .