2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@kerem e o zaman çok rahat yapabileceğim uzman yard. sınavına ben niye girmedim de buna girdim. çok saçma olacak öyle bir şey varsa, ki 5 dakika da 20 ingilizce yaptım ben baştan söyleselerdi böyle bir şey olacaktıysa bende şansımı denerdim risk almayayım diyeceğime?
-
@yasaklı hocam bence de çok saçma neden sınav yapıldı o zaman servisçiler için ya anlamadım uzman yardımcılığı sayfasına bakarsanız görürsünüz bana servis teklif ettiler yazıp duruyorlar
-
@kerem kabul etmişlerdir. bu ortamda kabul etmemeleri imkansız
-
@divane hayır bu ne saçma bir uygulamadır anlamadım müfettişlere uzmanlık teklif ederler uzmanlara servis teklif ederler eee ne diye sınav yapıyor bunlar o zaman
-
Servisede bişey teklif etsinler bari:)
-
@kerem aynen . haksızlık varsa süreci takip etmek lazım . herkes haberdar eylerse birbirini
-
@divane hocam bazıları burun kıvırıyor ama dediğiniz gibi illaki kabul eden olacaktır bu işsizlikte
-
@kerem o zaman netleri servisçilerden daha iyi olan uzman sınavına giren arkadaşları servisçilerin yerine alacaklar onları eleyip ki böyle bir şey belgelenirse mahkemelik olurlar
-
@kerem olan bize olacak
-
@yasaklı hocam neye göre yapacaklar ki bunu aynı sınava girmedik sonuçta uzmanlarla
-
@kerem kesin bilgi mi ama belki artı olarak alabilirlerde
-
@kerem senin puanın 65 dir uzmancının 75 onu alırlar aynı sınav olmasına gerek yok. işte böyle bir şey olursa büyük haksızlık olacak.
-
@divane hocam bazı uzmanlara mülakatlarda servisi teklif ettikleri kesin ama bizlerin yerine mi yoksa artı olarak mı alınacak onu bilmiyorum
-
Bu haksizlik olur kesinlikle zaten sayi sinirli
-
@yasaklı hocam uzman yardımcılığında en yüksek alınan puan 68 diyorlar
-
Arkadaşlar hiç kendinizi yıpratmayin, bana da teklif edildi malesef. Formalite ya da değil. Kimse bilmiyor. Sadece sorulan soru şu sekilde:
Bu sene eğer ikamet ettiğin şehirde servis görevlisi ihtiyacımız artarsa teklif ettiğimiz takdirde kabul eder misin dendi. İhtiyaca yönelik olur
Ayrıca geçen alimda servis görevlisi ilanı yoktu. O yüzden talep edilmesi normaldi. Bu sene de sınav mülakat sonuç vs süresi 6 ayı bulacakken tabii ki de boşalan kadro yükselen gişe görevlileri olmuştur. Ki herkes kabul de etmeyecek. Ayrıca mülakat ortaminda çok dikkat ettim, gelmeyen, sandalyeleri boş olan çok kişi vardı.
Ayrıca servis görevlisi mülakati kazanıp da gitmeyecek kişiler biliyorum. Yani bazı iller açık verecek, bu yüzden kimilerine tercih ettiğinden farklı şehirlerden teklif verilecek. Daha bi sürü ayrıntı var.
Burada mahkemelik olacak diyenler içinse bir şey diyemiyorum. Hani bankayı suçlarsin tamam da kabul edene neden böyle denir anlamadım.
Bilmeniz gereken bu. Boşuna yıpratmayin sinirleri. 5 10 kişilik alim yapacak şehirleri tercih eden en az 300 kişiyi mülakata alacak banka sizce bu 300 kişi içinden 10 kişiden daha fazla kişiyi uygun buldugu takdirde(ki muhtemelen uygun bulacak) şehrin ihtiyacı dışındaki kişilere farklı şehir teklif ederse kötü etmiş olmaz. -
@falanfilan hocam ikametgahınız istanbulda mı onu merak ettim malum en fazla açık orada oluyodur birde bende uzmanlık için mülakata girmiştim bana teklif edilmedi böyle bir şey yani herkese edildi olarak düşünmeyin arkadaşlar
-
Arkadaslar bireysel mulakatta komisyondakiler egitimlerin yaklaşık 1 nisan gibi başlayacağını söylediler. Paylaşmak istedim.
-
Boyle bir teklif bence yinede dogru degil zaten ihtiyac olursa yedeklerden alinir sayi zaten cok fazla 3000 kisi varken bir arayisa girmek neden .
-
@hazalsule aynen . haklısınız