2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
istanbul için ki mülakatlar bitti mi ? diğer illere geçildi mi? yoksa hala devam mı bide sonuclar toplu acıklanır heralde martta ?
-
Ziraat bankasına bakmayı ihmal etmiyelim arkadaşlar
-
@hayal9 evet bu özet hali.. Benim yazdıklarım sizin söylediğinizin açılmış hali..
-
@hazalsule bence muhasebe ve iktisat sorarlar bir kaçta hukuktan gelebilir diye düşünüyor
-
@reagan tekrar teşekkür ediyorum ️
-
Bu telefon beni öldürecek zaten yavaş dokunmatiği iyi işlemiyor cümle bitmeden iletiyi yollamış düzeltme seçeneğide yok üstüne her sayfada hortlayan reklamları kapatmakla uğraşıyorum bu arafan düşünüyorum olacaktı cümlenin sonu bende işletmede mezunuyum açıkçası ne soracaklarını merak ediyorum.
-
@grimmjow ben de işletme mezunuyum ama alandan hiç soru gelmedi aile,okul, memleketimle alakalı sorular sordular
-
Öncelikle herkese başarilar dilerim. Şuan hiltondan sizlere baglaniyorum kafanizdaki soru isaretlerini gidermek icin yaziyorum. Cunku bizlerin halinden yine biz anlariz bugun grup mulakati ve kisilik envanteri vardi sabah 08.00 itibari ile. Oncelikle otel girisnde halkbankasi bankosu var. Saat 08.00 itibari ile evrak kontrolu icin sizleri çağırıyorlar adaylar icin terhis tecil v lisans dipl. Hanimefendiler icin lisans dipl. Ve o esnada herkese katilacagi grup numarasini soyliyorlar. Sonrasi zaten onlarin cagrilari ve yonlendirmelero cercevesinde gelisiyor.. kasilmaniza kesinlikle gerek yok cok keyifli. Grubunuzdaki insanlarla onceden tanismaniz faydaniza olacaktır. Size 4 tane vaka veriliyor ve yonetim kurulu uyesi gibi konusarak cozum onerilerinizde mutabik kalmanizi istiyolar.20 dk bireysel not alip 20 dk grup olarak tartisiyorsunuz.sirayla soz aliyorsuniz. Vakalar gayet net o yuzden keyif almaya bakin. Otele girisler saat 14.00 itibari ile oluyor ve en merak edilenlerden biri servis olayi. Sabah 08.00 da otelden genel musurluge servis oluyor merak etmeyin. Grup mulakatina ve kisilik envanterine girince o gun icin bossunuz odanize cekilebilirsiniz. Cok guzel bir ortam keyfini cikarin. Herkese basarilar dilerim.faydali olabildiysek ne mutlu bize
-
Ayrica eşyalarınız vesaire icin size yardimci oluyolar hic merak etmeyin.ve size giyinmek icin yerde sunuyorlar ( spa merkezi ) yani cok rahat. Kadikoyden gelmek isteyenler icin metroya biniyorsunuz yenisahra duraginda iniyorsunuz.yuruyerek bes dakika. Saygilar
-
@keypieses Yazdıklarınız için teşekkür ederiz. Çoğu kişinin kafasındakiler cevaplanmış oldu. Benim de bir sorum olacaktı. Öğle ve akşam yemeği verildi mi? Yoksa sadece bireysel mülakattan önce kahvaltı mı olacakmış.
-
@nenehatun hocam kaçıncı komisyondu?
-
Arkadaşlar e devletten alınan mezun belgesi de geçerli değil mi ? Mülakat bilgilerinde geçerli yaziyor ama mulakata giren arkadaşlardan da teyit ettirmek istedim.
-
@byteks1 rica ederim efendim. Malesef ki yemek yok. Yani soyle ki bizim ki oda+kahvalti seklindeymis. Ama halkbankasi adaylarini otelin icindeki atrium adinda bi cafe de bekletiyor. Orda surekli yenilenen ikramlar ( su boregi ,pogacalar, kuru pastala surekli cay ve kahve ikrami..) veriliyor. Ama karsida optimum avm var yemek ihtiyacinizi uygun fiyatlara orada giderebilirsiniz.
-
@keypieses Hocam sıra bize gelene kadar sigara icebilecegimiz bir yer var mı ?
-
Mülakatların ne zaman açıklanacağıyla ilgili bilgisi olan var mı birde açıklandıktan sonra güvenlik soruşturması falan ne kadar sürer
-
@neslü kaçıncı komisyonda girdiniz hocam?
-
Arkadaşlar grup mulakati oncesinde bilgilendirme yapıyorlar ya tartışma esnasında yazı yazmayın denmismisydi
-
@hilalp hocam topuk boyunun 6-10 cm arası olması gerektiği söylenmişti daha önce platform ayakkanı giymek pek uygun olmayacaktır
-
@keypieses teşekkür ederim cevaplarınız için, mülakatınız umarım başarılı geçer
-
@keypieses Bilgilendirme icin cok tesekkurler.. Peki odalarda kac kisi kaliniyor?