2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
-
@clandestin teşekkürler
-
@clandestin teşekkürler
-
Hatta bana 5 sene şubede gişşede çalışacaksın buna hazır mısın diye de dediler.
-
@prsnll-adayı-52 Hocam bende uzun aldım ceketimi ama tesettürlü olduğumdan dolayı. Bence açık bayan arkadaşlarda da cok şık duruyor ve dediğiniz gibi trend şu an:) Oda ceket sonuçta bir problem teşkil etmez bence
-
kpss ile ilgili soru sordular mı arkadaşlar. ders çalışıyor musun ya da girdiğin sınav mülakat falan var mı diye? böyle bir soruya ne denir ki evet desek elenme sebebi ama atama da garanti değil sonuçta
-
@keciburcu Aynen modaymis. Genelde spor giyindigim için bilmiyodum. Ben kapalı değilim . Ama kısa ceket fazla yok zaten piyasadagenelde uzun. Yorumunuz için teşekkürler hocam.
-
@prsnll-adayı-52 Rica ederim hocam başarılar şimdiden:)
@paretooptimal hocam açıkçası bunu bende düşünüyorum girdiğim bir sınav var benimde acaba söylemesek bilirlermi yinede girdiğimizi. Üç beş kişilik kazanamayacağım kurum sınavı uğruna alinmamak çok üzer beni. @luthor siz bu konuda ne düşünüyorsunuz hocam? -
@keciburcu hocam ceketi uzun almışsınız peki etek mi tercih ettiniz pantolon mu? Ben daha almadım da
-
Sultanbeyli ile hilton yaklaşık nekadar sürer bilen varmı interneten baktğm kadaryla yakın ama bilen varsa söylerse içim rahatlıcak.
-
@keciburcu Hocam benim puanım iyiydi halkın sınavında ona rağmen sormadılar bence sormazlar.Kimseden duymadım daha sorulduğunu.
-
@keciburcu bana baska bir kurumun sınavına girip girmedigim soruldu guy dan elenmistim ve soyledim
-
@ori hic oyle degil buna emin olabilirsin.En son yapilan guy mulakatindan elendim.Mulakatda alan sorulari geldi ve sonuc olarak basarisiz bulundum.Yani alakasi yok buna emin olabilirsin
-
-
@zengin memur ins hocam sagolun
-
@zenginmemur Tanrıyı bile herkes sevmezken benim şansım nedir ki? - C. Ronaldo
-
@zweigstefan hocam banka en fazla ne kadar kredi orani verir derken anlayamadım ben ne demek istediler
-
Arkadaşlar bu servis görevlisi gibi pozisyonlar hakkında ki bilgiyi halk bankasının sitesinde var diyorlardı nerden buldunuz bakıyorum bulamıyorum da
-
merhaba arkdaşlar servis görevlisi için mülakata girdim çıktım siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum Parite deflasyon stagflasyon nedir AB üye sayısı kaçtır daha önceki ismi neydi hangi anlaşmayla üyelik sözleşmesi yaptık ve ortak para birimi ne zamandan beri kullanılıyor idari birimleri ve yerel yönetimleri say, merkezi yönetim başkent teşkilatını say bunları sordular ayrıca kamu yön mezunu bir arkadaşa da zorunlu karşılık yada rezerv oranı nedir diye sormuşlar iktisatçı bir arkadaşa da leasing faktöring vs kavramları sormuşlar
-
@nikola-tersla hocam ben besiktas tan gidicem metroyla nasıl gidebiliri m