2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@keciburcu teşekkürler hocam
-
Mulakat sonuclari ne zman açıklanacak diye soran oldu mu hiç? Bu arada 13.02. De bireysel mulakatta 1. Komisyonda mulakata giren izmirli hüseyin kardeş beni bulur musun?
-
@ceska var.
-
@ceska ben edevletten aldım. herhangi bir sorun cıkmadı. rahat olun yani
-
Dün mülakata girdigimde ordaki ik ile konuşurken komisyonun kapısında bana komisyonların genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarından oluştugunu söyledi. İstanbul için 300 kişi alınması düşünülüyormuş. Sonuçlarla ilgili bir tarih aralıgı vermedi, kendileri de bilmiyormuş.
-
komisyon adaya sorunuz var mı gibi birşey sordu mu hiç mülakata giren arkadaşlara eğer sorduysa neler sormamız lazım?
-
@1kayserili bana öyle bir soru sorulmadı hocam.
-
değişik bi soru olacak ama hilton yakınlarında veya karşıdaki avm de kuaför var mı?
-
@ceska iatedigin sigara icmek olsun. Atrium cafenin (mulakati beklediginiz yer) disarisi var.orada istediginizi icersiniz :))
-
@erciyess iki kisilik odalar ama ben suan tekim şansa bağlı
-
@byteks1; cok tesekkur ederim cumlemizin insallah efendim
-
@1kayserili bana söyleyeceğin bir şey var mı dediler.
-
@keypieses odalar tek kisilik mi yanimiz da biri kalabilir mi
-
Arkadaşlar Pendik yht'den Haydarpaşa garına nasıl gidebilirim Tcdd Misafirhanesinde kalacağım bir gün önce gidip bilen arkadaşlar yol tarifi yapabilir mi?
-
Arkadaşlar acaba mezun olunan üniversitenin bir artısı ya da eksisi olabilir mi ?
-
@burc6 tabiki de vardır
-
arkadaşlar bir de bazılarına uzman yard. mülakatında servis görevliliği teklif etmişler nasıl oluyor bu iş anlamadım ben bizim yerimize mi alınacak eğer kabul eden olursa
-
@kerem bu mülakatlarda mı olmuş bu ? geçen sene yapılmış ama sadece uzman yard kadrosu vardı geçen sene ordan elenenlere servis teklif etmişler bu sene yapmamış olsunlar lütfen ya
-
Bugün duyduğum bir habere göre nisan 15 gibi göreve başlayacaksınız.
-
@crnm evet bu mülakatlarda bir çok kişiye servis teklif etmişler