2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@secret Olabilir
-
@secret zaten son mülakat günü 4-5 mart değil mi nasıl oluyor bu ?
-
@secret size gelen sorulari sevdim hocam. Keşke bana da bunlar gelse.
-
@luthor türkiye bankalar birliği başkanı olabilir mi o .
-
@nikola-tersla ben sordum daha dogrusu o şekilde gelisti. 1 nisan gibi egitimler baslayacak dediler.
-
@yasaklı hayır hocam ben 5-6 Mart gireceğim mülakata.bildigim kadarıyla 8-9 martta da mülakata girecek olanlar var
-
@mrvbyzt bende 5 6 martta girecegim hangi il icin ve saat kacta sizinki aceba?
-
@secret hocam duyum sağlam mı mantıklı geldi bana da eğitime hepimizi birden başlatmaları sıkıntı olur
-
@issiziktisatci yani kimseye umut vermek istemem ama artık şube müdürleri diyormuş:personelimizi gönderin diye. İstanbul mülakatı zaten bugün bitiyor. İstanbul için olan diğer mülakatlar bir hafta önce bitti. Aldığım bilgiye göre istanbulun servis görevlisini de istanbul için olan diğer sınavlarla birlikte diğer illeri beklemeden açıklayacaklarmış. Hem eğitim hem de ihtiyac için.
-
Arkadaşlar sağlam demem yanlış olur benim mülakatıma 3 gün kala mülakat tarihim öne alındı. Açıklanır açıklanmaz bilemem. Bilgi kirliliği de yaratmak istemiyorum. Lakin söyle bir durum var 1000 e yakın kişi istanbul mülakatındaydı . İlk istanbulun olması da tesadüf olamaz. Ha şubatta açıklanmaz. Martın ilk haftası açıklanır. Bildiğim bu. Ki 2018 de 1300 alım da yapacakları haberi çıktı halkbankın. Erken açıklanması bi yönden de iyi en azından eğitim süreci hızlanır diğer iller de erken başlar işe. Bekleyip göreceğiz.
-
@prsnll-adayı-52 inşallah gelir gönlünüze göre olsun
-
@yasaklı istanbul için diye belirttim diğer illeri bilmiyorum istabulun alımı çok olduğu ve ilk mülakat yapıldığı için beklemeyeceklerini duydum. Ki açıklasalar bile 10 gün belge hazırlama süreci veriyorlarmış. Adli sicil, sağlık raporu ikametgah için. Sonrası eğitim oluyormuş. Zaten istanbul eğitimi başlayana kadar diğer illerin mülakatı biter bile
-
@secret kusura bakmayın ben genel olarak sordunuz sandım:)
-
@secret kime sordunuz hocam ?
-
@cnn44 ben Kahramanmaraş için gireceğim.ilk gün saat 12:00 de ikinci gün saat 08.30 da.siz hangi il için gireceksiniz
-
@mrvbyzt estağfirullah ne kusuru
-
@friedman98 Banka içinden biri sürecin uzamayacağını söyledi personel isteme olayını da bi tane şube müdüründen. Arkadaşım uzman yrd. O söyledi bazı bilgileri.
-
Hepinizin gönlüne göre olur inşallah. Bildiklerimi spekülasyon yapmak için söylemedim. Bende aynı mülakata girdim. Aynı süreçten geçiyorum. Umarım hepiniz gönlünüzden geçen yerde olursunuz. Farklı bir bilgiye ulaşırsam yine yazarım. Hepinize başarılar. Kolay gelsin.
-
Giren arkadaslar az cok neler sorduklarini paylasirlarsa cok sevinirim tesekkurler
-
Bu konu için bi watsapp grubu kurulsa iletisim daha kolay ve hızlı sağlanırdı aslında.