2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar bugün grup mülakatını tamamladık daha önceden de söylendiği gibi stres yapacak hiç bir şey yok herkese başarılar
-
otelde kalan arkadaşlar herhangi bir hizmetten yararlandınız mı ? o kadar gidiyoruz bi saunaya falan girseydik
-
@busus böyle otellerde her şeyi paraya dökerler dikkat edin arkadaşlar antalya da her şey dahil 5 yıldızlı otele gitmiyorsunuz:) ayrıca şunu da belirteyim sonuçta çoğumuzun maddi imkanları çok çok iyi değil zorunlu kalmadıkça odadaki mini bara filan bulaşmayın bilmeyen arkadaşlar olacaktır otelde sizi uyaran olmuyor sadece fahiş fiyattan parasını isteyenler olacaktır.. saygılar:)
-
Yarım pringles 10 TL xd.
-
ıvır zıvırdan elbetteki geçirirler ama size sunulan imkanlarıda zorlayın. paralıdır diye her şeyden uzak durmak saçma, sabah yedide açık büfe kahvaltı başlar 11 e kadar, sauna fitness ücretsiz diye biliyorum sorarsınız söylerler. ben masajı görmüştüm tarifeleri vardı yani ücretli olan belli oluyor.
-
@agamemnon kardeş mülakata mı gidiyorsun tatile mi sen bu kadar rahatsan eyvallah ama benim aklıma açıkcası bunlardan ziyade komisyonda ne yaparız nasıl sorulara karşı nasıl davranayım bunlar vardı:)
-
@busus havuz jakuzi fitness ücretsiz hamam ve sauna yı kullanmadığım için bilmiyorum.Mutlaka mayo/bikini götürün.Biz bolca kullandık. Ayrıca gece uyurken müzik sesi duymuştum. Disko falan vardır sanırım. Resepsiyona sorup öğrenirsiniz onuda.
-
@yasaklı aynen hocam. Kahvaltıda binbir çeşit yiyecek varken her gün evde yediğimgibi bir dilim peynir iki zeytini zor yedim. Mulakati dusunmektenama otelin tadını çıkarabilen de varsa tebrik etmek lazim
-
@byteks1 Valla ben yatağa yattığım gibi uyumuşum. Panel mülakatı saat 8de idi. 18:00da yattım sabaha karşı 4te kalkmisim. Aklıma bile gelmedi sauna spa filan
-
@prsnll-adayı-52 gördüğün gibi varmış işte
-
@ceska Bende 4 te odaya çıktım uyudum direk acayip yorgun oluyor insan. Ancak akşam 9 gibi uyanmışım gidebildim Sizin uykunuzun maşallahı varmış
Ayrıca belirteyim havuza girmek için bone şart direk kameradan bakıp gelip çıkartıyorlar. Hamamda karışık kadın/erkek ayrımı yok.
-
@byteks1 bir sürü 5 yıldızlı otele girdim çıktım daha hiç hamamda kadın/erkek ayırımı yapan otel görmedim. o şekilde bir kaç otel biliyorum antalyada oraya da yabancılar gelmez tesettür oteli mi ne diyorlar sadece türklere özgü
-
@byteks1 Hocam Beylikdüzü'nde akrabada kalıyordum Kadıköy'e saat sabah 5te yola çıktım saati kaciririm diye korktum hiç uyumadım haliyle bayağı uyudum
-
- Komisyonda giren var mı?
-
@burc6 ben girdim hocam
-
@asilisletmeci tavırları nasıldı hocam ben iyi çıktım mülakattan zorlamadılar öyle. Herkes farklı bir şey söylüyor ya zorlamaları mı iyi diğeri mi soru oluştu kafamda
-
@burc6 alan sorusu geldi banada yani bazı komisyonlar hiç sormamış ama bizim komisyonda soruldu diye biliyorum genelde.Tavırları iyiydi yardımcı oluyorlardı bende kötü hissetmedim çıkarken ama bilemiyorum tabi.sizin hangi il icindi ?
-
@asilisletmeci evet alan sorusu bana da soruldu. İzmiri tercih ettim ben siz peki?
-
Ankara'nın mulakatlari bitti mi ?
-
@burc6 istanbul benim hocam