2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar benim bilgime göre mülakatların öne alınma sebebi nisanda iş başı yaptırmak istemeleri. O yüzden mülakatı öne aldılar ki belge toplamak için 10 gün süre veriyorlar. Mart başı açıkladılarını düşünsek bile belge toplama eğitim derken mart sonu olacak ki nisana ancak yetişecek. Ve en son mülakata giren arkadaşlarımın öğrendiği bilgiye göre de istanbul önce ve diğer iller bittikten sonra da martın ortasında diğer illerin açıklanacağı. Tabi hepsinden öte ne zaman açıklanırsa açıklansın en önemlisi de kutlu zafere ulaşmak
-
@secret İstanbul'un önce açıklanacağı kesin mi acaba inşallah öyle olur
-
Arkadaşlar sizce mülakatlara katılım (özellikle Ankara için) %100 olmuş mudur? Gerek farklı kurum sınavına giren gerek iradi olarak mülakata gitmekten vazgeçen sayısı ne kadar olmuştur?
-
@friedman98 öyle bi durum mu var hocam
-
@friedman98 valla kesin diyemem tabi ki de yani mülakatımız bile değişti. İhtimal üzerine konusuyoruz ama bilgim o yönde bir kaç kişideen ve banka içinden duyumlarım o yönde . Duyum üzerine garanti diyemem ama yine de biz martın ilk haftasını bekleyelim bana gelen bilgi 2,3,4,5 marttan biri
-
@0626 biz komisyona 5 kişi girdik. 3 kişi , 2 kişi girenler bile olmuş. Tamamıyl katılım sağlanmamıştır. Tabi hangi il ne kadar onu kestiremeyiz.
-
@0626 genel olarak katılımın yüksek olduğunu söylemişti komisyon önünde yardımcı olan arkadaş
-
@0626 Benim grup mulakatinda bir kişi eksikti mesela yani gelmemişti o yüzden beni 3 kişi olan yani eksik kişi olan gruba aldılar mesela.
-
Arkadaşlar mülakat sonuçları sistem üzerinden mi açıklanıyor. Yoksa telefonla mi dönüş yapıolar. Önceden tecrübesi olan varsa cevaplayabilir mi
-
Arkadaşlar TÜİK in açıkladığı verilere göre dış ticaret açığı 77 milyar dolar fakat Mahfi Eğilmez'in verilerine göre bu rakam 58 milyar dolar. Bu rakamlardan hangisi doğru? Mülakat girenlere hangi rakamı söyledi ve ne tepki aldı?
-
@pokerface hocam benimde kafama takıldı ama ben tüik verilerini baz aldim.
-
@pokerface hocam cari açıkla karıştırıyor olmayın. Mülakata giren arkadaşlarla bu konu üzerinde epey konuştuk ve dış ticaret açığı 77 milyar, cari açık da 47 milyar olarak sonuca vardık. Fakat 58 milyar gibi bir rakam duymadım. Hoş mulakatta da bu soru gelmedi. Siz gene de tüik verilerini baz alın.
-
@prsnll-adayı-52 Hocam yok karıştırma değil. Mahfi Eğilmez in sitesinde dış ticaret açığı 58 milyar dolar yazıyor. Mülakata giren birkaç kişi facebook grubunda 58 milyar dolar söylediğini belirtmiş ben de o sebeple sordum. Yoksa Tüik verileri açık ve net 77 milyar dolar olduğunu yazıyor. Hükumette bu rakam doğrultusunda açıklama yaptı. Birkaç kişi mülakatta 58 milyar olduğunu söyleyince kafam karıştı doğrusunu öğrenmek istedim
-
-
@pokerface hocam MB'nin sitesinden bakarsanız ödemeler bilançosunda dış ticaret açığı -58 milyar dolar , cari işlemler dengesi 47 milyar dolar Tuik verileri daha farklı nedenini bilmiyorum. Mahfi Eğilmez MB verilerini baz almış
-
Arkadaşlar çok takılmayın bence yok 47’ymiş yok 57 ‘ymiş. Eğer öyle bir soru gelirse sizin konu hakkında az çok fikir sahibi olup olmadığınıza bakarlar cevabın tam olması yok virgülden sonraki kısım vs çok da önemli değil takılmayın böyle şeylere. Mülakatları devam edenlere kolay gelsin. Herkes için hayırlısı olsun hakeden kazansın.
-
bazı yerlerde TİM, TÜİK, TCM farklı bilgiler olabiliyor. Çok takılmayın.
-
Son mülakatlar 5-6 ise kapanışı yapmak bize düşmüş demek ki ️ Arkadaşlar uluslararası ilişkiler mezununa ne sorarlar acaba giren arkadaşlar da ne sorularla muhattap olduklarını söyleyebilir mi rica etsem..herkes için hayırlısı olsun inşallah
-
@cicek33 arkadasim hic stres yapma.komisyondakiler cok guler yuzlu sohbeti hos insanlar.sohbet arasinda soru soruyorlar anlamiyosun bile. stres falan iceri girdikten 5dk snra geciyor rahat ol bolume gore elbette soruyorlar ama soru yelpazesi genis herseyden gelebilir bilmesen de bisey demiyorlar zaten rahat ol onemli olan kendini iyi ifade edebilmek
-
@duranvarlık içim rahatladı biraz çok teşekkürler ya bakalım inşallah heyecan stres olmadan atlatırız hayırlısıyla ️