2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@agamemnon hocam grup mulakatı puan sıralamasına göreydi evet ama panel öyle değildi tercih ettiğim il için benden yüksek puanlı sadece iki kişi vardı, biri benimle aynı komisyondaydı ama diğeri farklı komisyonda girdi. bi arkadaş grup mulakatındaki performansa göre demiş, öyle olabilir gerçekten. çünkü grupta cevaplarını çok beğendiğim arkadaşla art arda girdik ama tartışmaya giren ve inatlaşan diğer arkadaş başka komisyondaydı
-
@gizem_ bence dediğiniz gibi de değil Hocam çünkü benim grup mülakatımda ben dışındakiler nerdeyse zorla konuştu ağızlarından kerpetenle laf aldık :)ama ben günün son gireniydim
-
@nikola-tersla bu da gol degil o zaman
-
@gizem_ bence puan esas alındı şöyle olduğunu düşünüyorum; ilk gün 1. Ve 2. Grupta olanlar ertesi gün 1. Komisyonda, 3. Ve 4. Grupta olanlar 2. Komisyonda alınmış olabilir. Aynı grupta olup farklı komisyona düşen bi kaç kişi de belki komisyon belirli bir sayıyı aştıysa diğer komisyona sarkmış olabilirler. Biz grupta adımız hangi sırayla okunduysa ertesi gün de aynı sırayla alındık.
-
@nikola-tersla yani 1den 9a kadar olan gruplarda siz kaçtaydınız
-
Ne zaman aciklanirrins mart sonuna kadar aciklanir beklemek cok zor
-
@hayal9 ben böyle olduğunu düşünmüyorum çünkü ben ilk gün 2.gruptaydım ama 10. 11. Grupta olanlar 2.gün benden önce adları okundu . Puan sıralaması bence 2.gün şu şekilde oldu herkesi sırasıyla 1den 10a kadar komisyonlara dağıttılar 10.kişiden sonra tekrar başa döndü
-
Arkadaşlar grup yada bireysel mulakatin neye göre alindiginin bir önemi var mi sizce onemli olan mulakatin nasil gectigini bosuna stres oluşturur bu bilmece
-
@tokyo hmm O zaman söylediğiniz gibi olma ihtimali var
-
Halkbank ta çalışan biri varsa aranızdan ya da arkadaşı olan ne zaman açıklanacağına dair duyum alırsa yazabilir mi lütfen
-
Arkadaslar aciklaninca goreve baslayacagimiz subeyide ogreniyomuyuz?
-
@zenginmemur eğitimde belli oluyormuş hocam
-
@onuralp1903 peki hocam neye gore brlli oluyomus?Bizden adres falan isteyecekler mi yoksa ilk verdigimiz bilgiler mi gecerli
-
@zenginmemur hocam bunu bende bilmiyorum. daha önce burada yazan bir arkadaş tamamen ihtiyaca göre oluyor biraz da şans demişti
-
-
kimin önce kimin sonra girdiğinin ne önemi var ki ,listeyi dağıtıyorlar işte komisyon sayısına göre . girdik, çıktık, bitti .Böyle şeyleri düşünmek yerine şuan 'ne zaman açıklanır acabayı ' düşünmek daha mantıklı.
-
@zenginmemur hocam geçen sene eğitime katılan arkadasıma bundan sınra şubeler ikametgaha göre belli olacak demişlerdi
-
@issiziktisatci başka ilden gelenler nre olacak ?
-
@nikola-tersla ihtiyaca göre olabilir
-
Puanımız düşükse elenme şansımız yüksek mi bu durumda?