2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Boşuna heyecan yaptık sanırım. Daha da mülakat biteli iki gün oldu eğer geç açıklanırsa meraktan ölebiliriz
-
Daha çok erken 15inden sonra beklemeye baslamak daha doğru gibi
-
@tugaygunes tahmin mı duyumunuz mu var hocam
-
Sadece tahmin , mulakatlar biteli 2 gün oldu bu kadar hizli sonuc beklemiyorum o kadar .
15 ini bi beklemek lazim diye dusunuyorum en azi dan 2 hafta geçsin -
Kimse hiçbişey bilmiyor bu çok sıkıcı ve daha uzmanları teftiş grubunu bile açıklamadılar
-
Teftiş 2 hafta uzman yrd bir ay oldu bu Arada
-
Grup mulakatinda ilk vakada söze girmek iyi bi şey mi kötü mü sizce?
-
@gizem_ bence iyi, özgüven belirtisi. Eğer konuşurkenki tavır da iyiyse yani çekingen değil ayrıca aşırı sivrilme çabası da yoksa bence kötü olan bir şey yok hocam.
-
Merhaba arkadaşlar, ben de mülakatı sonlara doğru olanlardandım. Şöyle ki biz panel mülakat için otelden ayrılırken, grup mülakatının son günüydü. IK personeli nisan olmadan belli olur ve bütün iller aynı anda açıklanır, konaklama burda olmaz daha büyük bir yer ayarlanır büyük ihtimalle dedi. Bir de bunu gruplarda söylemeyin deyip güldü ama bu grup sayılmadığı için söylenen sorun olmaz sanırım Şaka bir yana tabii ama stres yapmayın artık. Süreç bitti ve beklemekten başka yapılacak yok, hakkımızda hayırlısı
-
Merhaba arkadaşlar ben halkbankta cuma namazları için mesai saatlerinde bir esneklik oluyor mu malumunuz bazi şirketlerde bek sıcak bakmıyorlar hala
-
Telefonda sitenin reklamlarini gormemek icin ne tur bi uygulama indirmek lazim sayfa basi reklam cikiyo ya
-
İçeriden bir arkadaşımdsan öğrendiğim bilgi: Aksi mümkün olmakla beraber sonuçların mutlaka bu ay içinde açıklanacağı hatta 2 nisanda iş başı olacağı yönünde.
-
@dimitris, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
İçeriden bir arkadaşımdsan öğrendiğim bilgi: Aksi mümkün olmakla beraber sonuçların mutlaka bu ay içinde açıklanacağı hatta 2 nisanda iş başı olacağı yönünde.
Benim bildiğim bilgi de bu yönde. Mart sonu nisan başı gibi iş başı yapılacak diye duydum. Bu bilgiler ışığında uzmanlar 2 hafta eğitime tabi olacağı için uzmanların mülakatları en geç gelecek hafta açıklanması gerekiyor. Servis görevlileri 1 hafta eğitime tabi olacağı için bir sonraki hafta açıklanabilir. Fakat sınav sonuçlarının aynı anda açıklanacağını da duydum. Bu sebeple en geç haftaya sonuçlar açıklanır. Ha bana göre sonuçlar çoktan belli olmuştur. İstedikleri an açıklayabilirler. Şimdi akıllara şu soru gelebilir. Bu kadar kişinin eğitimi aynı anda nasıl aynı yerde olacak. Eğitimlerin aynı yerde olmayabileceğini otelde muhabbet ederken öğrendim. Sonuç olarak ben en geç gelecek hafta ortasında açıklanabileceğini düşünüyorum(tamamen tahmin)
-
@pokerface Benimki de aynı şekilde yanılgı payı olan bir bilgi. Eğitimlerin de Antalya'da olabileceğini duymuştum, daha önce öyle olmuş sanırım. Zİra bu tarihlerde İstanbul'da 1000 kişilik otel kapatmak pek mümkün değil demişlerdi.
-
@dimitris Aynen hocam ben de eğitimlerin Antalya da olabileceğini duydum. Kesin bilgi olmadığı için fazla dillendirmek istemedim. Umarım erken açıklanırda herkes bu belirsizlikten kurtulur
-
@pokerface Duyumlar üzerine konuşmak pek sağlıklı değil. Ama gördüğüm kadarıyla hepimizin duyum bile olsa olumlu birşeyler duymaya ihtiyacı var
-
Bizi mülakatta yönlendiren uzman yardımcısı eğitimlerin Antalya da güzel Bi otelde olacağını söylemişti
-
inşallah
-
@derya88 antalya ne ya milli takım kampı gibi parça parça istanbulda yapsınlar işte
-
Mülakatı geçelimde eğitim nerde olursa olsun