2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mesy Benim de grup mulakati iyi geçti sayılır panel mulakatina 2. sırada girdim. Fakat bu ikisi arasında bir ilişkinin olması zayıf ihtimal takilmayin buna bence.
-
Arkadaşlar daha öncede illaki sorulmuştur ama yeniyim burda. Acaba mülakatların ne zaman biteceğine dair bilgisi olan var mı?
-
@bendelidegilim @onuktekin @hayal9 gecenlerde halkbank subesine gittim 2014 te atanmis bi servis gorevlisine, "farkli il yazdim sizce cok sorun olur mu" diye sordum bana "istersen istanbul'u yaz onemli degil" dedi. (doguda yasiyorum) Ve ben komsu sehri yazmistim arada 100 km var. Sizin yazdiginiz sehirler cok uzak mi size, merak ettim. Farkli il tercih edenleri zorlamislar diyince panik oldum su anda.
-
@hayatınanlamıgs 6 mart diye biliyoruz
-
@meltem_90 Aynı ili yazmak avantaj bunu çalışanlar ve daha üst mevkidekiler de söylüyor. Aynı ili yazmak avantaj fakat her şey de değil diğer etkenler de var tabii. Nasip kısmet.
-
@meltem_90 Siz baya yakınmışsınız zaten sorun olacağını düşünmüyorum, sıkmayın canınızı. Hepimizin hakkında hayırlısı
-
Grup ve bireysel mulakatlara cagrilma sirasini banka sinavindan aldigimiz puanlarla dogru orantili oldugunu dusunuyorum. Hatta grup mulakatinda bizler icin ayrilmis yerler bile puan siralamasina gore bana kalirsa. Ben basvurdugum sehrin en dusuk 2.puanina sahiptim sanirim ve gerek grup mulakatindaki yerim gerek bireysel mulakata cagrilma siram bununla paraleldi. Yani grup ya da bireysel mulakattaki basari oraniyla cok da alakali degil ama tabi ki bu tamamen benim fikrim:)
-
@meltem_90 aynı ili yazmanın avantaj olduğunu söyleyenler çoktu ama tabii ki doğrudan sonuca etki etmez.Ben de doğudayım ancak Kayseri yazmıştım memleketim olduğu için km olarak fazlasıyla uzaktayız
-
arkadaşlar ben 9 komisyondaydım çok sıcak kanlı davrandılar kendimi tanıtmamı istediler bölüm maliye oldugu için tobin vergsini sordular maliye pol. enf döneminde para ve maliye pol anlat dediler para pol araçları reeskont pol. anlat amortismanı nedir yöntemleri nelerdir neden tamamının 1 yılda düşmeyeceğini bilançonun pasifini sordular özkaynaklardaki hesap başlıklarını bankanın pasifini sordular pasifteki en önemli hesap kalemini sordular banka için sonra neden başka ili tercih ettin hep böyle sessiz sakin misin sonra teşekkür ettiler (ara ara heycanladığım oldu su ikram ettiler )
-
bide sonuçları oradaki görevli arkadaşa sorduk nisan sarkar büyük ihtimal dedi tabi kendi fikrim dedi mart ayında açıklanaagını zannetmiyorum dedi
-
@selim7597 Geçmiş olsun hocam
-
Sonuçların açıklanması nisani bulur o zaman
-
İstanbul erken açıklanır hocam her zaman böyle olmuştur ki zaten mülakatlarda da ilk önce orayı bitirdiler bu tesadüf değildi artı diğer iller için de nisan çok geç martın 2. Haftası ya da 3. Haftası Bekleyebiliriz.
-
Arkadaşlar 8. Komisyonda hangi birim düşünüyosun gibi bi soruyla karşılaşan oldu mu ?
-
@asilisletmeci servis görevlisi ne iş yapıyor anlat dediler bana sadece. Başka da pozisyonlarla ilgili bir şey sormadılar
-
@nikola-tersla bazı komisyonlar sormuş hocam merak ettim.Genel olarak komisyon sormamış olabilir o zaman teşekkür ederim
-
@fagam91 hafta sonu acıklanma ihtimali var mi hocam
-
Kazananların şubelere dağıtımı neye göre yapılacak acaba rastgele mi yoksa ikamete göre olabilir mi?
Ankaranın çokta Ankara olmayan 100-150 km dışarıda ilçeleri olduğu için kazanıp kazandığıma sevinememe riski var -
@fablo çok da ümitlendirmek istemiyorum kimseyi ama içerdeki çok sağlam bir arkadaşım istanbul için bugün yarın açıklanabilir artık dedi. Ama dediği çıkar çıkmaz karışmam sonuçta duyum kendi tahmini midir daha üstlerinden aldığı bir bilgi midir bilemem.
-
@fagam91 hocam diğer iller için bi duyumunuz var mı peki ?