2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@yasaklı hep bunlar beklemekten kaynaklı. Laf dönüp dolaşıp bi şekilde paraya geliyor. Ne de olsa işimiz bu olacak
-
Bugün açıklanır mi acaba ?
-
@sera neden olmasın ? Artık herşey mümkün ️
-
Simdi aradim insan kaynaklarini bilgi veremiyoruz takipte kalin diyolar egitim tarihini falanda sordum ama soylemiyolar
-
Bir sonuç açıklamak ne kadar zor ya 1 ay oldu hala açıklayamadılar
-
@cnn44 adamlar buz gibi onlarda haklılar söylememeleri gerek ama ne bilim sinyal verirsin üstü kapalı bir şey söylersin hiç yok bunlarda
-
günaydın arkadaşlar yeni bir haftaya başlıyoruz inşallah bu haftasonuna kadar beklediğimiz sonuçlar gelir
-
arkadaşlar facebookta biri yarın kesin açıklanacağını yazmış. kaynağı sağlammış. profili, adı soyadı da açıkça görünüyor o yüzden üstüne basa basa trol olmadığını belirtiyor
-
Bölge müdüründen almış bilgiyi sağlam olduğunu söylüyor bakalım tutacak mı
-
@onuralp1903 en azından bir heyecanımız daha oldu kuru kuruya beklemek çok sıkıcıydı
-
@issiz-0 aynen hocam bu hafta baya hareketli başladı
-
@issiz-0 heyecanlanacam yine kursağımda kalır diye ikilemde kaldım
-
@secret biri yazmıştı zaten kesin duyum sonuçlar ağustosa kadar açıklanacak diye millete malzeme çıktı
-
İnşallah new troll is loading değildir
-
@issiz-0 tövbe ya rabbi iyice oyuncak ettiler zaten nisan da iş başı ise bu hafta açıklayıp haftaya çağırsınlar ki sözleşmeye imza atalım. Allah söyletti atalım dedim inşallah kazanırız 🤭 heyecanlandım gitti
-
@issiz-0 harbiden de duyumsuz beklemek sarmıyor hem forumda da konular başka mevzulara dönüyor ben gayet memnunum bu duyuma
-
Yine Trollüyorlar bence yarın yine pc başından kalkamıcaz desenize
-
Aciklanırsa haber edin ya beklemeyeceğim yarın :))
-
@reisbey dayanamaz beklersin
-
@onuralp1903 referansı bölge müdürüdür o zaman bu kadar net bilgi aldığına göre:)