2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Aciklansada herkes önüne baksa artık zaman daralıyor
-
Buralar karışacak yine anlaşılan vaziyet alın
-
Bu yazan kisi bizim gibi sinava girenmi yoksa calisan falan mi, bir bilgi veriyor mu
-
@birgarip olabilir hocam. Arkadaşın profile baktım troll fake falan değil
-
@secret Perşembe gibi olmayacak bu defa :))
-
arkadaşın profili açık ve grupta aktif birisi troll değildir de fazla iyi niyetli olabilir bence.çünkü kimse artık o kadar kesin duyum paylaşmaz son yaşananlardan sonra.Hakkımızda ahyırlısı olsun yarın yine bermuda şeytan üçgeninde zamanım geçecek facebook-tercihiniyap-halkbank.inanmamak elde değil:))
-
@prsnll-adayı-52 kendisi de mülakata girmiş dostum.
-
Bölge müdürlüğünde tarih verebilecek kadar yakın bir tanışı varsa o arkadaşın işe girememe oranını siz düşünün ben böyle bir durumda hiç heyecan yapmazdım nasılsa kazandım ne zaman açıklanırsa açıklansın diye :))
-
@grimmjow adam duyum söylüyor hemen referansa bağlıyorsunuz yapmayın şunu hocam
-
Adamın dediğine göre bilgiyi bölge müdüründen almış hatta bölge müdürü benim ismimi yazabilirsin inanmaları için demiş ama yazmamış facebook grubunda okuduğum bu şekilde
-
Bırakın gelsin:)
-
İnanıp inanmamak size kalmış ama çok kaptırmamak lazım geçen olanlardan sonra şahsen ben yarın açıklancağını düşünmüyorum erken daha kendi düşüncem tabi
-
@mcancakar hocam bölge müdürüyle yakınlık derecesini falan söylemiş mi , (hoş olsa da söylemek istemeyebilir ) . Bilginin inandırıcılığı açısından soruyorum.
-
O değilde bide akşama doğru açıklayıp haftaya pazartesi eğitime çağırırlarmış
-
@secret böyle olursa her belge için 1 gün ayırırımtabi isteyecekleri belgelerin sayısıda önemli:)
-
@prsnll-adayı-52 yok söylememiş açıkçası ben pek inanmadım inşallah yarın açıklanır ama bakıp görcez
-
@mcancakar duyum paylaşan iyi niyetliyse tabi bize Allah razı olsun demek düşer. Fakat ik ağzını sıkı tutuyo, hiç bir bilgi vermezken ne bileyim bölge müdürünün paylaştığı bir bilgiyi paylaşmaz sanırım insan. Tabi bilemeyiz gerçeklik payı da olabilir, kendimizi çok kaptırmamak taraftarıyım. Ama eminim gene eller telefonda tetikte bekler gibi bekliycez. Hayırlısı olsun.
-
aslında bakarsanız yarın açıklanması mantıklı. 3 gün evrak toplama isteseler pazar da eğitime çağırsalar nisanbaşında iş başı yapmış oluruz. hep öyle denmiyor muydu nisan başı gibi başlayacaksınız diye
-
Arkadaşlar bankanın bize verdiği şifre vardı ya o lazım olacak mı sonuçları görebilmek için
-
@reisbey Evet şifreyle sonucuna bakacaksın.