2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Yarın gelmek bilmez, gelir bu seferde zaman geçmek bilmez
-
@clandestin anlamıyorum arkadaş bu kafayı.. Millet saldırmak için bahane arıyor.. Küçücük de olsa duyum bekliyor herkes birilerinden.. Haber veriliyor.. Sonra vay efendim sen şimdi bunu biliyorsan torpilinde vardır senin.. Söylemese sinsi olsa torpil yapmayacak mıydı? Ya da belki ikda arkadaşı var.. Ya da banka içinden bi şekilde duydu yani..
-
O duyumu paylaşan arkadaşı nasıl linç ettilerse çocuk maalesef hakaret etmiş bazılarına sonrada vay efendim yarın birgün iş arkadaşı olacağın kişilere neden hakaret ettin. E sen ona torpilci derken napıyodun acaba ?
-
@tokyo torpili olan birini tanıyorum bizZat banka içinden olduğunu söyledi. Hatta yüksek puanlı arkadaşlarda bulsun dedi. Üstüne hergün burda ne zaman açıklanacak diye soruyor? Vardır ya da yoktur. Zaten atı alan üsküdarı geçti. Benim merak ettiğim biz listenin içinde miyiz dışında mıyız? Bizim millet de bi tuhaf esas torpilliler saklanırken duyum aldım diyeni torpilci ilan edebiliyoruz. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah süreç uzamadan açıklanır ve herkesin gerginliği gider. En kötü sonuç bile belirsizlikten iyidir. Yine elendim diyip kpss bakarım olmadı evde otururum .
-
@reagan kendisi bölge müdüründen öğrendiğini belirtmiş. Vardır diye itham etmek bize düşmez ama torpili varsa da kendi vicdanına bırakıyorum.
-
@secret Yüksek puandan kastiniz nedir ? Yazılı sınav puanıyla kaç puan yüksek sayılır ?
-
@ceska orasını o arkadaş bilir benim bir puan kastım yok
-
@tokyo hocam Facebook hangi sayfa bu sayfanın adını söyler misiniz
-
@jacky-boy halkbank servis görevlisi mülakat grubu
-
Ama bir yanımda diyor ki salı günü sonuç mu açıklanır bunuda dipnot olarak ekliyeyim
-
@tokyo hocam millet saldıracak yer arıyor stres sebebiyle de olabilir ama oo hayırlı olsun falan yazıp dalga geçtiler duyumu yazanla , o da sinirlenir tabi
-
@tokyo ben baktım duyurulara geçen genelde salı ,perşembe,cuma belki açıklanır
-
@issiziktisatci tabii ki hocam ya bana samimi geldi o arkadaş doğru çıkmasa bile kızmam yani adamı ne hale getirdiler bigünde
-
@issiziktisatci salı varsa olabilir o zaman
-
Bu yıl asil kazananların yanı sıra yedek aday listeside olur mu acaba?Geçtiğimiz yıllarda yedeklerle ilgili sorun olmuştu sanırım bu yıl nasıl bir yol izleyecek acaba banka?
-
@secret bu pişkinliği de anlamak güç. Kendi haksızlık yapmış bir de başkasını teşvik ediyor. Bu tarz insanlar ve onlara ortam yaratanlar yüzünden üç mülakattan elendim. 3.5 yıldır uğraşıyorum. Umarım gerçekten hak edenler, emek verenler kazanır.
-
@ceska yüksek puan veya düşük puan diye bir ayrım kaldı mı hocam, puanı 75 olanın veya 61 olanın şuan aynı sonucu beklediği yerdeyiz
-
@cnsde Bence de yok da arkadaş yüksek puan demiş daha doğrusu başkası demiş ondan merak ettim.
-
@tokyo açıkçası bana da samimi geldi , bi aksilik olmazsa yarın da yazdı yorumlarda ben de kızmam sanki o mu açıklıyor, bankanın işi belli olmuyor ki
-
Bize de umut oldu yalan mı duyum diye bekleyen de biziz