2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mağdurum hakikaten Facebook'ta hakaretler uçuşuyor havada
-
Bu hafta aciklanir ve eğitimler başlarsa pazar mi başlar pzt mi Arkadaşlar?
-
@krtalprn özür dilemenin kalp kırmaktan daha kolay olduğunu anlayana kadar insanoğlu bu şekilde sürüp gidecek maalesef
-
İyi ki yok dedim yazdıklarınızdan sonra arkadaşlar. Hakkımızda hayırlısı olsun . Arkadaş yazmıştıedeple ilgili onun tamamını yazayım ben çünkü edep ilimden önce geliyor:
Gittim ilim meclisine eyledim ilim talep, dediler ilim ta geride illa edep illa edep. -
@eliff Pazar günü otelde bulunmak gerekiyor. Bir hafta oryantasyon var.
-
Bu facedeki kişiye gerçekten inanıyo musunuz hele o edepsiz yorum ve mesajlardan sonra. Arkadaşlar keşke yarın açıklansa ama yüzde 99 trol boşuna ümit bağlamayın. Tekrar ediyorum ABD’deki dava bu süreci ciddi anlamda etkiliyor. O yüzden yakın bir tarihte sonuçların açıklanmasını beklemeyin. Hele 11 Nisandan önce hiç beklemeyin. Tabi bunlar benim düşüncelerim inşaallah yanılırım.
-
1 saat girmedim ne buraya ne face e yer yerinden oynamis baya heyecanli olmaya basladi buralar sona yaklastikca isler cigrindan cikiyor .
-
@bozok abi sen naptın ya, düşüncene saygı duyuyorum ama ben katılmıyorum. Bu dava ilan zamanında da vardı sınav sonuçlarının da bekletebilirlerdi yani dıdısının dıdısı olurdu.. Ben öyle olacağını düşünmüyorum. Benim duyumum ay sonu yada bidaha ki ay başı tarzında ama düşüncem yakında açıklanacak. Sadece sabırsız olduğumuz için zaman yavaş geçiyor.
-
@ahulu61 peki şubat ayında halkbank ünvan yükseltme sınavlarını niye yapmadı o zaman? Bu sınav ceza gelmeme ihtimaline karşı yapıldı zaten ceza gelirse alımları falan unutun. Biraz internetten araştırsan ceza olayını yabana atılmayacak birşey olduğunu farkedersin herhalde.
-
Ne kadar kesin olursa olsun duyumlara kesin açıklanacak duyum falan değil yazmak çok saçma arkadaşın yazısı da bu tarz bir yazıydı.Umarım açıklanır da o kadar hakarete en güzel cevap olur ama açıklanmazsa az bile hakaret etmişler derim :))
-
Dava sürecindeyken sonuçlar açıklandı. Ki bu aşamada alımı iptal edemezler. Etmezler de banka büyüdü kar payı arttı. Ceza gelse bile bahsettiğimiz türkiyenin en büyük devlet bankasından biri. Eğer bir ülkenin finans kaynağı öyle zor girerse ki türkiye de zora girer. Ki ülkemiz dava açacak diye biliyorum. Ha gecikme olabilir ama uzamayacak dedi ik görevlisi bana yoksa açıklama yapar kap a banka
-
O büyük gün bugün mü bakacağız. Haydi hakkımızda hayırlısı olsun
-
Herşey bir tarafa, Allah nazardan saklasın şu forumdaki ortam hiçbir sanal mecrada yok. Kimsenin gerçek kimliği kimseyi ilgilendirmiyor. Herkes gayet seviyeli şekilde fikirlerini belirtiyor. Sohbet konuları asla sınavdan uzaklaşmıyor. Tartışmalar minimum seviyede, olsa bile uzamıyor. Herkese teşekkür ediyorum
-
Facebookta bir arkadaş duyumunu yazmış adama demediğinizi bırakmadınız her gün bir duyum varmı diye bu sayfaları takip ediyoruz kimse korkusundan duyumunu yazamaz artık .bölge müdürünün dediğini söylemiş açıklanırsa ne ala ama açıklanmazsada elbet bir gün açıklanır abartmayın gençler
-
@dimitris sen açık adresini bi versene aslannn
-
Kenyadda oturuyorum ben. Puanım 65. İl tercihim de Nairobi. Taban puanı da 62ydi. Yeterli mi bilgiler hocam
-
@dimitris nairobi dedin alba flores geldi aklıma:) neyse kenya uzakmış gelemem şimdi oraya hiç yemek ısmarlıcaktım kaçırdın
-
o değil de vakıfbank sessiz sedasız 15 günde sınav açıkladı
-
@crnm müfettişlik mi?
-
@dimitris aynen müfettişlik sınavını açıkladı