2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@alperen-turkuaz evet telefonda ben de çok zor açıyorum o yüzden bugün dışarı çıkmadım açıklanırsa bakayım evden diye. Genelde öğleden sonra 2-3 gibi açıklanıyor bakalım hayırlısı
-
Açıklanırsa bi çaldırın gençler
-
işte herkes işi gücü bıraktı bekliyor. inşallah açıklanır
-
@issiziktisatci hayırlısı kardeşim
-
Arkadaşlar böyle başında beklemeyin zaten açıklandığında haberiniz olucak yıpratmayın kendinizi bu kadar güzel gözlerinize yüreğinize yazık
-
@krtalprn Hocam faceten bildirimleri açtım grubun, bu sayfayı da açık bıraktım ses gelsin diye , dizi izliyorum. olumsuz olursa biraz üzülüp hemen kpss ye devam edicem , olumlu olursa sevinip üst baş ayarlıycam
-
Gelmeyen sevgili gibi değil mi halkbank. Açıklanmadıkca daha çok bağlanıyor insan daha çok istiyor
-
@issiziktisatci rabbim inşallah en çok ihtiyacı olanlara versin en güzelini yapmışsınız
-
gerçekten de kendimize bir uğraş bulsak iyi olacak. yoksa yakında sıyırırız bu belirsizlikten
-
Ya açıkçası bugün açıklayacağını sanmıyorum ya. Hani tahminen bir tarih verilebilir ama kesin tarih vermek bence fazla iddialı olur. Bu şirket bilgisi yani. Üst düzey bir yönetici bu bilgiyi öyle alalade bir biçimde paylaşmaz. Sanmıyorum.
-
@krtalprn amin güzel kardeşim inşallah
-
@snkskl Tüm işi yapan üst düzey yöneticiler mi bence diğer çalışanların da bunu bilmesi mümkün.
-
keşke böyle ilanlar çıktığında mülakatlar, sonuçlar önceden ilan edilse
-
@ahulu61 anca böyle açıklanabilirdi
-
Hayırlısıyla olumlu ya da olumsuz bugün açıklansada önümüze baksak. Bugün açıklanmazsa yine bir belirsizlik hakim olacak. Ama şu zamana kadar bunu anladım ki duyum filan olmazsa bu süreç geçmiyor. Şu belirsizlik durumunda hayatımıza bir atraksiyon katıyor. Bugün de fiyasko olursa burdan duyumculara sesleniyorum bizi yalnız bırakmayın zamanında size kötü davrandık hor gördük ama Allah sizi başımızdan eksik etmesin bir duyumcu kolay yetişmiyor Allah gerçekten ihtiyacı olan ve hak eden herkese güzel haberi almayı nasip etsin inşallah
-
@alperen-turkuaz Bence mümkün değil. Ancak söylenti olabilir. Duyum paylaşan kişi kaynağının bölge müdürü olduğunu söylediği için. Duyum üst düzey birinden.
-
yine trollerin bir cümlesi yüzünden akşam 5 e kadar evde pineklicem yazık değil mi bana
-
Abi troll değil bence dkll troldü ama duyumsuz geçmiyor vakit Allah aşkına birileri bişey duysun ve yazsın ben savunacam duyumunu yazanı
-
@snkskl Banada çok samimi oldugum banka çalışanı bugün açıklanacağını net şekilde söyledi . Uzun zamandır forum daki çoğu arkadaş gibi bi yere girebilmek için uğraşıyorum. Onun için hayal kırıklığı olmasın bu gün açıklanmaz diye demiyecektim. Ama ben de o yön de duyum aldığımı soyliyim madem. Ha oldu açıklanmadı mesuliyet kabul etmiyorum Gıyabım da kötü şeyler denmesin.
-
@alperen-turkuaz artık çok geç açıklanmazsa vay haline