2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@ahulu61 Aynen hesabı trolle benzemiyor orası tamam da kim kesin ifadeler kullanıyorsa o insanın cümleleri inandırıcı gelmiyor bana artık :))
-
@alperen-turkuaz OLLEY BEE:)
-
@grimmjow bir de terbiyesiz terbiyesiz konuştu ya ondan insan bi bu ne bilecek be diyor
-
@alperen-turkuaz acaba o arkadaşlarınız şubeden mi? Hani belki bilgi onlara gidebilir, yeni personel arkadaşlarınız şu gün gelecek diye bilgi veriliyor olabilir mi acaba şubelere, bölgelere... Ordan mi direk açıklanma gününü tahmin ediyorlar yoksa açıklanma tarihini de mi öğreniyorlar. Açıklanma tarihi çok ya yılmaz sanki böyle
-
@grimmjow O değil de bugün açıklanırsa o zaman enteresan olacak facebook grubundaki muhabbetler
-
@dimitris Söylentiler çoğaldı bak inanmaya başlıcam bende alperen de açıklanabilir dedi bugün açıklanırsa tüm facebook grubu o çocuğun gönlünü alması lazım
-
@grimmjow yok hocam ne alcaz zaten onun duyumuna laf olmadı , küfür etti diye ortalık karıstı tirrek demiş birisine de
-
@falanfilan Güvendiğim bi insandır kendisi . Yalan yanlış konuşmaz . Ona da hatalı bilgi gelmediyse ya da bi sorun olmazsa bu gün aciklanacaktir.
-
@alperen-turkuaz o zman bugün sohbet edelimde zman gecsin.Arkadasin kac lira aliyomus memnun mu?Halkbankt servis var mi?
-
@alperen-turkuaz Açıklanmazsa bile canın sağ olsun sıkıntı yok hocam.
-
Az önce lavaboda elimi yüzümü yıkarken dedim ki, akşama kadar foruma veya Facebook'a bakmayacağım ofiste evrak işleri birikti onları yapıcam dedim kendime. Sonuç, bilgisayara oturdum ve forumda F5 yapıp duruyorum :)))
-
@zenginmemur ahaha sohbete bak bende konu dışına çıkacak sandım
-
@alperen-turkuaz anladım, umarım doğru bilgi gitmiştir kendisine de akibetimizi bugün ogreniriz
-
Aciklanacagi zaman bankanin sayfasi yavasliyor mu arkadaslar
-
Benim en çok merak ettiğim açıklandı diye mesaj gelecek mi mülakat tarıhlerini değiştirdikleri gibi bir gün sonra atmasınlar da
-
Açıklandığı anda forum ve Facebook yıkılır zaten o yüzden hiç merak etmeyin hemen öğreniriz
-
Kütüphanedeyim elim ayağım birbirine girdi ya:)
-
@dimitris bende facebook bildirimleri kapalıydı sırf açıklanırsa haberim olsun diye açtım bildirimi yaprak kıpırdamıyor bugün facete :))
-
@tokyo dünkü savaştan sonra millet yorgun düşmüştür
-
@ceska Eyvallah