2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiz-0 daha çok fırtına öncesi sessizlik gibi
-
@tokyo herkes pusuda bekliyo bence
-
@alperen-turkuaz Hayırlısı olsun Hocam
-
@zenginmemur bir 5 ay geçti hatırladığım en nadide şey birincisi dlkn ve ertuğrul ikincisi senin sürekli maaş sorgulaman olacak sanırım. Maaş az degilmi arkadaslar? Arkadaslar neden tepki gostermiyosunuz? Açlıktan ölebiliriz arkadaşlar? Şimdi olayı yanlış yönlere cekmeyelim tebessüm ederek hatrima geldi bi an Herşey gönlünce olsun dostum
-
@keciburcu kahkaha attım
-
Forumdaki bi çok arkadaş gerçekten çok güzel insanlar , iyi ki böyle temiz bir platform ve sizler varsınız , birbirimizin derdinden ,stresinden ,heyecanından en iyi biz anlıyoruz
-
@zenginmemur memnun ama yoğunmuş. servis görevlisi daha yoğunmuş . Servis görevlisi değil yani . Ama yoğunluk filan zerre umrumda değil. Maaş konusuna gelince net bi rakam vermedi .
-
2 sayfa okuyup 1 saat buranın başına geçiyorum yine bütün gün kilit
-
Forum bir dizi olsaydı; Bizimkiler, Mahallenin Muhtarları, Ferhunde Hanımlar falan olurdu herhalde. Facebook ise; Kara Melek, Yılan Hikayesi, Aynalı Tahir falan :)))
-
Ya desperate hause wifes ya da Pretty Little Liars olurdu bence
-
@nikola-tersla Yabancı dizilere gireceksek Dexter derim. Bizim grubumuz Friends olur, Seinfeld olur :)))
-
@dimitris kurtlar vadisi olmasında daha doğrusu duyumlar vadisi:):):)
-
@crnm aynen bendee
-
Bilanço kelimesine o kadar çok maruz kaldım ki muhasebeyi hayatımdan çıkartmak istiyorum
-
hadi bugün açıklansın bitsin bu bekleyiş:)
-
@dimitris Ufak Tefek Duyumlarda olabilir:)
-
Aranızda vakifa giren var mıydı acaba
-
@reisbey ben girmiştim ama tabi ki olmadı
-
@keciburcu keske onlarla beni ayni kümeye almasaydın.Gelelim ikinci hatirlatmana daha ne yapayim sizlere alacaginuz maasa kadar bilgi topluyorum.
-
@crnm İngilizce yüzünden mi acaba sizinde benim gibi. Alanın iyi olduğunu düşünüyorum ama sonucu gondermediler daha Kısmet hocam geçmiş olsun