2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@issiz-0 ben akşam 6 da bakmıştım ve hala siteye girilmiyodu baya geç görmüşüm demek ki
-
Ben insanlarin bu kadar aradigini bilmiyodum ki kimse bahsetmiyor aradim diye. Baya kotu oldum ama
-
@crnm o zaman 60bin kişi baktığı için sistem çökmüştü ama bu sefer 3bin kişi bakacağından hemen bakabiliriz bence
-
@issiz-0 inşallah
-
@meltem_90 şansınıza aksi biri de denk gelmiş olabilir. Ben öyle cok fazla arandıgını düşünmüyorum.
-
ben şimdi aradım arkadaşlar. 6 martta bittiği için size gün tarih veremiyoruz dedi siteyi takip edin tam tarih vermek güç dedi.
6 martı çok vurgulu söyledi hani daha yeni bitti ne diye arıyorsunuz diye -
Uzmanlıklar biteli çok oldu onlar bile açıklanmadı. Açıklasalarda herşey belli olsa bizde ona göre hareket ederiz ya
-
@issiz-0 bugünden umudumu kestim şuan
-
Bugünü değil bu haftayı da beklemeyelim o zaman.
-
İnsan kaynakları ile telefonda görüştüm..sizi rahatsız ediyoruz kusura bakmayın dedim..bunu demeniz bize bile iyi geliyor inanın bu aralar telefon hiç durmuyor dedi..sınav sonuçları ne zaman açıklanacak acaba dedim..yakın zamanda açıklanacak dedi.. çok mu yakın dedim kesin birşey söylemek olmuyor planlamada aksaklık falan olabiliyor dedi..ama sizi çok bekletmicez dedi.
Yanlış bakmadıysam bu ileti 11 Ocak 2018 günü yazılmış, sınavdan sonra sonuçları beklerken.
-
Bugünde patladık
-
@dimitris sonuç ne zaman açıklanmıştı peki
-
@duranvarlık 11 Ocak
-
Bugün de gelmeyecek gibi. En iyisi gidip ders çalışmaya çalışmak. Tükendik yeminle
-
Sen yine mi yedin bu kurşunu
Ümidim haftaya. -
@dimitris, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
İnsan kaynakları ile telefonda görüştüm..sizi rahatsız ediyoruz kusura bakmayın dedim..bunu demeniz bize bile iyi geliyor inanın bu aralar telefon hiç durmuyor dedi..sınav sonuçları ne zaman açıklanacak acaba dedim..yakın zamanda açıklanacak dedi.. çok mu yakın dedim kesin birşey söylemek olmuyor planlamada aksaklık falan olabiliyor dedi..ama sizi çok bekletmicez dedi.
Yanlış bakmadıysam bu ileti 11 Ocak 2018 günü yazılmış, sınavdan sonra sonuçları beklerken.
Bu gönderi 308.sayfada paylaşılmış, sonuçlar 310.sayfada açıklanmış.
-
@dimitris şuan arayanlara sizi çok bekletmicez vs.gibi cümleler kuruluyor mu peki:)
-
perşembe günü şehir dışına gezmeye gitmiştim ne foruma ne facebooka baktım açıklanırsa öğrenirim illa diye ,evde beklentiye girmek ne zormuş 2 saattir 3 sekme açık yenileyip duruyorum yavaş yavaş uzaklaşayım bari burdan
-
Arkadaslar acaba sonuclarin aciklandigi gun ik arandiginda ik dan ne demislerdi . Belki yine belli degil gibisinden konusmuslardir ama aciklanmistir. Belki bugun aciklanir saat 6 ya kadar umitliyim .
-
@alperen-turkuaz Başıma bir iş gelmeyecekse ben de benzer şekilde duyum aldım .gerçi o arkadaş daha önce de bir tarih vermişti ve tutmamıştı ben de bu sefer emin misin geçenki gibi olmasın dedim o da kızdı bana .senin için riske giriyorum dışarıya çıkmaması gereken bilgiyi veriyorum sen ne derdindesin diye. İki duyum alıcaz diye kırk takla atıp milletin tripini de çekiyoruz ama yapacak bir şey yok