2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Arkadaşlar inşallah hayırlı sonuçlarla taçlandırırız iş hayatımızı. Hepinizin hakkında hayırlı olsun.
-
@clandestin evet o nedenle kaldırılmış olabilir. Yorumlat vardı o yönde
-
Adam şuan grupta suçlu ilan edilmiş resmen artık öyle bi noktadayız ki tahammül sınırlarımız esner vaziyette.
-
3 yıldır bekleyen ve bir çok mülakattan elenen biri olarak inşallah hepimiz hakkında hayırlı olur arkadaşlar... Kaderimizde varsa olur olmazsa başka maçlara bakarız düsturuyla hareket edelim çünkü sonucu müsbet olarak görmediğinizde zor oluyor ama sonra kısmet diyip tekrar başlıyorsunuz inşallah rabbim kimseye bu sefer kısmet dedirmez atanırız:))
-
Facebook grubunda resmen kavga var. Duyumu paylaşan insan gelen tepkilerden sonra paylaşımı silmiş herkese hakaret ediyor. İnsanlar da duyum bekleyip birisi duyum yazınca tepki gösteriyor. Kazanırsam böyle insanlarla çalışacağıma üzülüyorum. Şurda en geç 1 ya da 2 hafta içinde açıklanacağını tahmin ediyor zaten herkes. Ne gerek var böyle şeylere
-
@mcancakar açık adresler istenmeye başlanmış aslanlar kaplanlar koçlar havada uçuyor
-
facebooktaki olay iyice seviyesizleşmeye başladı küfürler hakaretler havada uçuşuyor. daha sanal ortamda birbirine tahammül edemeyen insanlar nasıl birebir insan ilişkisi yönetecek hayretler içindeyim. cidden bi açıklansa da kurtulsak artık
-
Valla yazmayayım diyorum ama yazıcam arkadaşlar 164 gündür SGK mülakat sonucu bekliyorum biraz sabır edin ya bu hafta yada öbür hafta büyük ihtimal açıklanacak biz nisan mı Mayıs mı diyoruz artık sabır biraz kırmayın boşuna birbirinizi hepinize selamlar
-
@nikola-tersla iyi ki facebookum yok dedim şu anda.. naklen anlatın neler oluyor ? Biri araya girsin bari Allahım ne hallere düştük. Herkes baba ana olacak yaşta iş için kapışıyoruz ️
-
@crnm hayvanlarla aramızda bir farkın olduğunu kavrayamamış arkadaşlar hocam illa edep illa edep.
-
@friedman98 hayır bir de o küfürü neden oraya atar ki ben anlam veremiyorum al birini vur diğerine resmen. aynen öyle hocam doğru söylediniz
-
Burda görünce girip baktım face grubuna neler olmuş öyle ya. İnsanlıktan çıkmışlar resmen. Şok oldum yeminle neler oluyor böyle.
-
şuan adresler verildi birbirlerine savcıyla gelecem adrese falan yazmışlar:D grup karıştı bir de yarın açıklanmazsa neler okucaz orda kim bilir.kimsenin birbirine saygısı yok gerçekten şoktayım.
-
@secret iyi ki yok. İşin boyutu değişmeden yöneticilerin işe el atması lazım.
-
@duranvarlık kızılca kıyamet asıl o zaman kopar. Grejuva gibi yakarlar ortalığı söndürmeye su yetmez
-
Bence kendilerine yazik ettiler ik cilar takip ediyo her yeri
-
@secret birbirlerinin profillerini paylaşıp üstüne hakaret içerikli sıfat tamlamaları yazıyorlar daha neler görecez ya
-
@krtalprn sorma yaa surda mulakat yeni basladi bunlar birbirini yiyor=)))
-
@meltem_90 inşallah ediyorlardır hocam
-
@krtalprn yeni bitti pardon=)) gulmekten yazamadim yeminle