2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mehmetsakin44 geçmiş olsun arkadaşım . İnşallah hayırlısıyla kazanırsın benimde ciddi bir rahatsızlığım var onun için bnde tedavi olmayı düşünüyorum. Canı gönülden kazanmanı dilerim. ️
-
@mehmetsakin44 Allah hayırlısıyla güzel haberi almayı nasip eder inşallah. 2 cümleyi bilemedin diye sakın üzme kendini şu mübarek gecenin hürmetine dua etmek icap eder halis bir niyetle hayırlısını iste inşallah Rabbim nasip eder. Bu arada bana da muaf olma nedenimi sormuşlardı
-
Allah razi olsun geceniz mubarek olsun arkadaslar ne derler takdir takdir edene aittir nasipte varsa gelir bulur zaten olmazsa da Allah can sagligi vermis cok sukur calisir alirim sadece bir umut olursa guzel olur tabi siz beni daha iyi anlarsiniz hocam @ali1703 @secret cok tsk ederim iyiniyetleriniz icin Allah gonlunuze gore versin
-
@mrv_kns anladigim kadariyla zaten ayni sehirde olucaksiniz bankayi kazanirsan yani yakin zamanda tayin istemiceksin esinin gorevi bitince isticeksin ozaman sorun yok egitim bitimi hemen nikah yapabilirsiniz
-
@ceska Aynen bende girmicem ve tüm kaynaklarımı ihtiyaç sahiplerine verecem inş :)) Bu arada dil tazminatı için yds den minimum kaç yapamamız lazım 70 ise uğraşsam da olmaz en fazla 40 aldım çünkü ama 50-60 lazımsa bende yds çalışacağım.
-
@grimmjow her dil seviyesi için ödenen tazminat miktarı değişiyor bildiğim kadarıyla. En düşük seviye E idi onun içinde de 50-60 arası bir puan gerekiyordu en son. 40 aldıysanız neden daha fazlası olmasın ki uğraşmaya değer ️
-
@hayal9, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@grimmjow her dil seviyesi için ödenen tazminat miktarı değişiyor bildiğim kadarıyla. En düşük seviye E idi onun içinde de 50-60 arası bir puan gerekiyordu en son. 40 aldıysanız neden daha fazlası olmasın ki uğraşmaya değer ️
@hayal9, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Bu arada banka her seviye için mi tazminat ödüyor yoksa belirli bi seviyeden itibaren mi ödüyor bu konuda bilgim yok yanlış yönlendirmiş olmayayım sizi
-
@hayal9 50 için veriliyorsa çalışırım dediğiniz gibi ama benim aklımda sanki tek bir baraj var o barajı geçersek 300-400 lira ek tazminat ödeniyor şeklinde kalmış
-
@grimmjow hocam bende 70 üstüne veriliyor diye biliyorum benm yds e seviyesnde mesela bana vermezler diye düşünüyorum verilirse de 50 100tl arasnda bi rakam olur
-
-
Bir arkadaş burada sendika ile bankanın yapmış olduğu iş sözleşmesini paylaşmıştı. Oradaki ücretlendirmeye göre 70 baraj gözüküyordu. Maalesef o puanın altına tazminat yok.
-
@hayatınanlamıgs o tablodan maaşı anlayan var mı
-
@nikola-tersla siz bankacılar anlarsınız diye düşünmüştüm ben bt uzman yardımcılığı için bekliyorum ama benim branşıma ait maaş göstermiyor bile o tablolar
-
@nikola-tersla hocam 2017 yılı için -herhangi bir ek ödeme hariç- ücretin 1755 tl olduğunu anladım o kadar.d.
-
yav kazanalım açıklansın da ne kadar verirlerse versinler ben asgari ücrete razıyım. ha yok ben razı değilim diyorsanız alan grubuna hazırlanacaksınız arkadaşlar .90 alan puanımla evet asgari ücrete razıyım. sürekli neden bunu tartışıyoruz ki
-
Benim sayfaya bir şeyler oldu arkadaşlar ya. Telefona format attım site de gezinemiyorum. Bildirim olan sekme açılmıyor. Var mı bir çözümü
-
@reisbey ara sıra bnde de oluyor mesaj geldiği gözüküyor ama açılmıyor.aniden sayfada ki yazılar hiç çıkmıyor.
-
@secret düzelir umarım ya .
-
@niyolik Hocam daha olamadık ki
-
@niyolik genel olarak edindiğim bilgiye göre 3bin lirayı geçiyor. İstanbul için