2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@tysbyno-hi sen ne diyosun ben heyecandan ablamin degisen soyadi yerine eskisini soyledim
-
@tysbyno-hi o kadarını bilemem ama tamamıyle bize dair sıfır bilgiyle mülakat yapmadıklarını biliyorum. Benim bir arkadaşıma öğrenciyken kaldığı yurdun adını söylemişlerdi. Kpss puanını bana da sordular. Hatta kaçıncı mülakatın diye de sordular. Yaptığım bir staj vardı onu duyduktan sonra ordan da yüklendiler. Hatta staj yaptığım kuruma yerleşmek ister miydim onu da sordular. Ama genel olarak soruştururlar. Ama kaymakamlık kadar değil kaymakamlık mülakatına girmeden adayların arkadaşlarının dışındaki okul çevresinden ve onun döneminden sınıf arkadaşları bulunuyor onlara o kişinin yapısal olarak fikirsel, yaptıkları ettikleri soruluyor halkbank bu kadarını yapmamıştır
-
@meltem_90 aklıma bugun takıldı bu sene 86 var gecen sene 80 vardı bana puanımı sordugunda 80 dedim kurum sınavlarında başarlı olamadıgımı soyledim .bir çeşit akıl tutulması oldu .Art niyet yok yani
-
@secret umarım ileride problem olmaz
-
@meltem_90 Sesli güldüm o heyecan hepimizde var illa ki ama en çok korkum topuklum takılırda düşerim olmuştu ilk defa kırmızı halı da yürür gibi gittim
-
@tysbyno-hi problem olmaz neden olsun ki sonuçta kpss puanını sordular yılını belirtmediler bide kaç tane puan türü var karamsar kötü düşünmeyin. Herşeyin hayırlısınolsun mesela bana ailemden sormadılar . Neden istanbul diye sordular
-
@secret Topuklunun kırılma ihtimali değilde sabah Hiltondan genel müdürlüğe geçerken tüm bayan arkadaşlar penguen gibi yalpalayarak yürüdük.
beni en fazla güldüren şeydi sanırım -
@victoria benim merak ettiğim şey 1 günde nasıl istenilen evrakların hazırlanacağı peki evraklar yetişmezse ne olacak .. Sağlık raporu aile hekiminden alınmalıki 1günde tümü yetişsin kafamda deli sorular
-
Arkadaslar kurumum kurumdan haberi yokken bir kişi birden cok kurumu kazanabiliyorken sizin kpss puaninizi mulakata girip girmeminizi arastiracaklarini sanmıyorum. Çok paranoyak olmak iyi değil arkadaşlar. Halkbankta bizlere muhtaç oldugunu unutmayin @tysbyno-hi @secret
-
@halipür-meral yok paranoyaklıktan değil ama kaymakamlık hakimlik ve sayıştayda kişiler mülakata girmeden ön araştırma yapılıyor. Kpss puanından ziyade kişisel bilgiler. Ben zaten demiştim halkbank bunkadarını yapmamıştır diye ama halkbankta boş değil kaldığınız yurdu söylüyorsa illa ki birşeyleri araştırmıştır
-
@keciburcu utandım şimdi 🤭
-
@keciburcu O kadar da yanınıza babet falan alın diye konuşulmuştu burda oysaki topukluyla GM ye gidebildiyseniz büyük başarı
-
@pokerface Ben o topukluyla anadolu yakasından metroyla karşıya oradan da atatürk'e geçtim
-
Olur da Nisanda işe başlarsak inşallah maaşımız ne zaman ve ne kadar yatar tahmini?
-
@snkskl helal olsun işte kadının gücü. Ben genel müdürlükte bile spor ayakkabısıylaydım. Adım çağrılırken değiştim ayakkabıyı insana da bir hava geliyor dopiyes takım topuklu ayakkabıyla. 10 dk da olsa tattık o duyguyu inşallah darısı sonuçlar açıklanınca
-
@issiziktisatci Nisan 1 de oryantasyona başlarsak peşin yatıyor maaşlar. Sadece yemek kartı işlemleri biraz uzun sürüyormuş.
-
Sağlık raporunu özel hastaneden alabilir miyiz ? Veya aile hekimi ? Yoksa illa devlet hastanesi mi olucak
-
merhaba arkadaşlar sonuçlar henüz belli değil ama olumlu olursa hemen akabinde işe başlamadan nikahım olucak fakat aklıma takılan bişey var bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim. nişanlım Hakkari'de emniyet mensubu ben de halkbankasında hakkari tercih ettim onun şark görevi bitip batıya döndüğü zaman eş durumundan onunla batıya dönme durumum nasıl olur? bir de halkbankasında zorunlu görev süresi bekarlar için 5 yıl evli olanlar için 2 yada 3 yıl diye bi yorum okumuştum bi yerde ama hatırlayamıyorum tam olarak yani işe başlamadan nikah yapmak mı daha mantıklı eş durumu meselesinde yoksa işe başladıktan sonra evlenmek mi?
-
@secret, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@snkskl helal olsun işte kadının gücü. Ben genel müdürlükte bile spor ayakkabısıylaydım. Adım çağrılırken değiştim ayakkabıyı insana da bir hava geliyor dopiyes takım topuklu ayakkabıyla. 10 dk da olsa tattık o duyguyu inşallah darısı sonuçlar açıklanınca
İnşallah ya. Böyle çok istemek istemiyorum ama. Olursa nasıl olurdu diye düşünüp mutlu oluyorum. İnşallah hak eden kazanır inşallah
-
Yarın üç ayların başlangıcı. Belki de bu mübarek ayda güzel haber almak nasip olacak ( insalah) . Evet beklediğimiz süreden geç açıklanacak ama vardır herşeyde bir hayır.