2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Ben de bir arkadaşa sordurttum tanıdığı varmış ''%95 önümüzdeki hafta olmazsa diğer hafta ama önümüzdeki hafta kesin gibi, eğitim de Antalyada olabilir '' şeklinde cevap aldık
-
Sonuçlar bu hafta açıklanırsa ve 1 hafta belge toplamak için süre verilirse(2014 te bu şekilde olmuş) Nisan başında oryantasyon olduğunu varsayarsak Nisan ortasında işbaşı olma ihtimali zayıf değil. Oryantasyon süreci 2014 te parça parça 3 hafta kadar sürmüş. Sonuçta banka mülakatları 2 hafta öne çektiyse Nisan ayıyla ilgili bir planı olduğu için çekti. Daha önce söylediğim gibi sonuçlar çoktan bellidir. Geçen sene aynı süreçten geçen uzmanların sonuçları mülakatlar sürerken açıklandı. Yani öyle aman aman uzayan bir süreç değil demekki bu değerlendirme aşaması. Yani burada denildiği gibi “bu kadar kısa sürede açıklanmaz” gibi durumlar yok ortada. Banka sonuçtan ziyade sonuçtan sonraki süreci planlama aşamasında anladığım kadarıyla. Bu sebeple süreç uzuyor. İnşallah bu hafta açıklanır. Bana göre nisana kalmaz sonuçların açıklanması
-
@pokerface hocam inşallah tam dediğiniz gibi olur.haftasonu daha sıkıcı oluyo bu süreçte. Hakkımızda hayirlisi
-
Arkadaslar ayin 14unde istanbul icin girdim mulakata 3. komisyondaydim ve 4 kisi vardi ciktiktan sonra gm yardimcisi mehmet akif aydemirinde bizim komisyonda oldugunu ogrendim. Ve onunda oldugu komisyonda egitimlerin 1 nisan gibi baslayacagini soylediler mulakat esnasinda. Sizinle de paylaşmak istedim. Umarım yakın zamanda açıklanır ve beklediğimize değer.
-
Maşallah akıyor bugün
-
@ceterisparibus en somutu bu oldu cok tesekkur ederiz
-
@pokerface geçen yıl açıklandı 1 gün süre verdiler evrak toplamak için
-
@busus hocam bu duyduğunuz eğitime başlama tarihimi yoksa şubede başlama tarihi mi?
-
Yukarıda iş sözleşmesi paylaşılmış maaşlarda var.Ama 2018 maaşları daha fazla oradaki rakamlardan.
Ayrıca orada brüt rakam var onu nete çevirmeniz gerekiyor.Ortalama 18 maaş alırsınız 12 maaş sizin olur 6 maaş devletin olur vergiden dolayı
brütünüz 3000 ise 18 maaşınız varsa ortalama aylık geliriniz 3000 nettir
-
@pokerface geçen yıl cuma öğlende açıklandı pazar evrak teslimiyle eğitime alindik. Yani daha kısa eğitim bitince de hemen iş başı
-
@onuktekin geçen yil sayıca çok olmasına rağmen anadolu uzm.yrd, müfettiş yrd. ve iç kont. yrd. aynı zamanda aynı yerde eğitime alındı. Bankanın tanınması ve genel bilgiler olduğundan ayirmazlar yine.
-
@victoria Bu seneki rakamlar geçen seneki rakamın hemen hemen 3 katı. Ayrıca sağlık raporu haricinde çok zaman alan şeyler yok. Bana kalırsa 1 gün çok az bir süre minimum 3 gün verilmeli belge toplamak için. Bu da bankanın geçen seneki plansızlığından kaynaklanıyor. Bu sene farkındaysanız mülakatlar biteli 2 hafta kadar oldu. Yani geçen sene paralelinde gitmiyor. Geçen sene mülakatlar sürerken açıklandı sonuçlar. Belki de personel aciliyetindendir bilemem.
-
@pokerface aa evet haklısınız ben servis görevlisi sayısının fazla olduğunu unutmuşum geçen yıl mülakat sürerken açıklanan sonuç varmiydi hatırlamıyorum ama İstanbul grubu eğitimin son gunlerindeyken İstanbul dışı uzm.yrd açıklandı. Sürecin uzaması bürokratik işlemlerden dolayı olabilir banka içi atamalar, geçişler falan çok fazla iş var diye duyduk
-
@meltem_90 hocam o önceki tanıdığınızla tekrar irtibat kuramaz mısınız? belki bunun hakkında da net bilgisi vardır?
-
arkadaşlar benim merak ettiğim acaba sonuçlar belli de bürokratik aksaklıktan,soruşturmalardan vs mi bu kadar ağır alınıyor yoksa hala değerlendiriliyor muyuzdur?
-
@victoria Geçen seneye göre daha fazla kişi var. Müf.,iç dnt,uzm yardımcıları belki tek grup olabilir ama servis görevlilerini tek grup yapmaları biraz zor görünüyor.
-
keşke açıklasalar da öyle beklesek. hem de evrak işlerini halletmiş oluruz. ben mesela kazanırsam şehir merkezine gidip resim çekileceğim. takım elbise bakacağım. olacak olmayacak terzi vs vs.
-
Arkadaşlar duyumlara pek inanmamayı öğrenmiş olduk inanlar varsa da bence inanmasınlar. Çünkü bu seneki süreç çok farklı. 11 Nisan’da ABD de Reza davası sonuçlanacak ve Allah korusun ceza gelme ihtimali var. Bunu düşünerek değerleme yapmak daha mantıklı.
-
Hakan Atilla davası sürüyordu yazılı sonuçlar açıklanırken. Banka açıklama yaptı; kişisel bir dava bankamız ile alakası yoktur tarzında. Yanlışım varsa düzeltin sonrasında çok geçmeden sonuçlarımız açıklandı. bankadan arkadaşım müdürü ile konuştu. Personel alımını etkilemez demiş. Tabi herşey ihtimal dahilinde . ️ Ki zaten mülakattayken bile bize dair bazı bilgiler mevcuttu. Kimin ne yaptığını biliyorlar. Ki banka açıklayıp eğitime çağırıyor diye biliyorum. Yani açıklayıp 1 ay sonra eğitime gel demez diye düşünüyorum. Ben bu ay açıklanacak mı diye sorduğumda ik görevlisi bana tarih veremem ama uzun sürmeden açıklanacak dedi. Yani belki yarın belki yarından da yakın olabilir :)) zannımca uzun dürmeme anlayışımız aynı ise 1 ay değildir ️
-
kpss puanımızı biliyorlar mıdır ?bana puanımı sordu ben gecen senenin puanını söyledim hayecan vardı .bunun sonuca etkisi olur mu ?