2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@busus 15 nisan Pazar günü ama
-
Dostlar ben @busus arkadaşı şahsen tanımam. Ancak kendisi neredeyse sitenin ilk zamanlarından beri bizimledir. Herhangi kandırma ya da ciddiyetsiz bir söyleme girme durumunu görmedim. O nedenle duymadığı bir şeyi paylaştığını zannetmiyorum. Bundan dolayı hüsn-ü zan ile yaklaşmak lazım.
@duranvarlık Dostum sen hemen her başlıkta; fıs, fos, tırt vs. yorumlar yapıyorsun. Herkesi peşin peşin itham edebiliyorsun. Üstelik bunu bugüne dek çokça emek vermiş, haber kovalamış arkadaşlarımız için de yapıyorsun. Bu saldırgan tavrını sürdürmemeni rica ediyorum. Şayet duyumlara, haberlere güvenmiyorsan bunu dile getirerek itham etmek zorunda değilsin. Sessizce izleme özgürlüğün de var, imkanın da. Senden ilk ve son kez bu tavrını düzeltmeni rica ediyorum.
Hepinize iyi forumlar dostlar. Tez zamanda hayırlı neticeler almanız dileği ile.
-
Önceki alımda son mülakat tarihi ile açıklanma süresi arasında ne kadar zaman var bilen var mı?
-
@paretowilfredo çok teşekkür ederim hocam güveniniz için. bende erzurum için açıklanmasını bekliyorum stresle. o yüzden asla niyetim kimseyle dalga geçmek ya da eğlenmek değil. inşallah daha erken açıklanır bu gerginlikten kurtuluruz...
-
@busus Hocam iş başı derken eğitim başlangıcı mı oluyor yani?Ayrıntı verdi mi arkadaşınız?
-
@luthor iş başı olamaz kı 15 Nisan Pazar günü ancak eğitim başlangıcı olur eger doğruysa
-
Hayrlisiyla bi aciklansada onumuze baksak artik
-
@iktisat Demekki 1 ay falan var.Zaten 6 martta biten mülakatın bu kadar kısa zamanda açıklanacak olması pek kafama yatmamıştı.Bu duyum bana mantıklı geldi açıkçası.
-
valla iş başı diye duydum ama eğitimde iş başı sayılıyor belki eğitim başlangıcıdır. bana direkt iş başı dendi sormadım açıkcası ayrıntılı
-
@busus hocam yalan söylediğinizi ya da uydurduğunuzu düşünmüyorum ama bi arkadaşta şubeye gelen gmyden öğrendiğine göre nisan başında eğitim olacak demişti. Bu sürecte şunu çok iyi öğrendim duyumlara çok kulak asmayıp akışına bırakmak lazım. Açıkçası ben yanlış olduğunu bilsem de kpss sürecini bırakmıştım. Ama bugün tekrar dönmeye karar verdim. Bu kadar uzarsa süreç bu riski alamam. Yine de duyumunuz için teşekkürler umarım o kadar uzamaz süreç.
-
Dün bir arkadaş nisan başı oryantasyon yazmıştı bu son duyumla beraber bakınca 1 hafta 10 gün oryantasyon sürse nisanın ikinci haftası iş başı olabilir. Bana da mantıklı geldi.
-
@busus Hocam çok geç değil mi ya ? Demek öne çekmeseler KPSS sonrasına ancak işe başlatacaklardı.
-
6 nisan mülakat açıklansa sonraki hafta başı evrak teslimi başlasa 15 marta yetişir. o zaman 3 hafta daha beklememiz gerek sonuçların açıklanmasını yada 2 hafta en az
-
@nikola-tersla bana göre de çok geç ama güvenlik soruşturması var hocam. artık bütün kurumlar riske girmiyor ince ayrıntıya kadar araştırıyor. bu yüzden uzuyor diye düşünüyorum.
-
Linkedin'de halkbank ik gorevlisi arkadasiyla "pekiii sonuclar ne zaman aciklanacak" diyerek bi fotograf paylasmis acaba belli midir simdi
-
@busus yine beklemek bize düşüyor anlaşılan.
-
Görüşlerini bizimle paylaşan arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sürecin uzamasına kendimizi hazırlamak yararımıza olacaktır. Geç de açıklanabilir , yakın zamanda da. Malum farklı farklı duyumlar var. Umarım bu süreç sıkıntılı geçmez ve hayırla sonuçlanır.
-
olur da kazanırsak işe başlama sırasında ve sonrasında tonla mülakat ve sınav var onları ne yapacağız bu soruyu sormak için erken biliyorum ama hemen eğitim başladığında mülakatım var mesela benim izin verirler mi bilen arkadaşlar yardımcı olursa ona göre belki şimdiden önlem alabiliriz?
-
@yasaklı Hocam çalışan bir arkadaşa sorulmuştu veriyorlarmış.Benim içinde önemli bir konu bu özellikle takip etmiştim.
-
Arkadaşlar bende merakla sonucu bekliyorum hatta meraktan kitap yüzü açmaz oldum ha geldi ha gelecek diye.. Bunu 3. Defa yazıyorum ilk ikisi pek önemsenmedi genel müdürlükte ki arkadaşım bir dahaki aya kalacağını ama ne olacağının belli olmayacağını söyledi herşeyde bir anda gelişir bazı yerlerden onaylar yada beklenen haberler gelir bir anda olur ama nisana kadar pek umutlanmamam gerektiğini söyledi. Arkadaşıma inanmak istemiyorum ne kadar erken olursa o kadar iyi çünkü aklım hep bankada..