2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@secret aynı benne olacaksa olsun da önümüze bakalım. Belirsizlik çok kötü bişey.
-
@kerem ayrıca üslubuna biraz dikkat et arkadaşım. Burda hepimiz aynı durumdayız. Ve herkes gayet ölçülü, saygılı konuşuyor. Böyle emir kipleriyle konuşmaya kimsenin hakkı yok.
-
@secret internette görselleri varya telefonla oynamayan personel alınacaktır ilanları
-
@caglarr tuşlu telefon alayım bari işe girince 🤭
-
@derya88 aynen öyle valla tv ye bakmaktan temizlik yemek derken bazen durup hayatımı sorguluyorum ben napıyoruum diye
-
Aciklandiginda ben nasil bakicam onu dusunuyorum. O ani gozumun onune getiriyorum yazacagim her seyi unuturum gibime geliyor
-
@meltem_90 google chrome şifrenizi hatırlasın mı?
-hatırlasın -
Mülakat açıklandığında sadece kazananlara mi mesaj gelmişti yoksa herkese mi ona göre mesaj gelirse umutlanayim yoksa bakmaya benim de cesaretim yok
-
Haftaya değil de ondan sonraki haftaya kalabilir mi ki sonuçlar
-
@prsnll-adayı-52 yok artık :))
-
@prsnll-adayı-52 ben kalabilir diye düşünüyorum bi arkadaşımızın duyumuna göre eğitim nisan başlangıcıymış. Eğer öyle olursa haftaya uzmanlık sonraki hafta da bizimkiler açıklanabilir
-
@nikola-tersla ne bilim , 2 nisanı eğitim başlangıcı olarak baz alırsak bir hafta boşta kalıyor, olabilir gibi geldi bana. Ama tabi tez zamanda öğreniriz ins
-
@mcancakar hazırlıkli olmakta fayda var hocam, diğer haftaya.
-
Su formun %60 boş insan en basindan beri okuyorum... boyle bos insanlar hayatlari boyunca alt kademelerde kalmaya mahkumlar Kafasini hayat goruslerini degistirmedikleri surece... simdi bu boslar saldirir nede olsa boslar, elestri kaldirimazlar
-
@saintbenoit Güzel kardeşimize el sallayın, dolu olanların olduğu yere gidiyormuş.
-
@saintbenoit vala kardes ust kademeye de bilgiyle cikilmiyor bu devirde sadece maalesef...
-
@saintbenoit seviyesiz
-
@saintbenoit einstein in bi sözü vardır bilir misin "Cahil insanlar kendilerini mükemmel görmeye; Zeki insanlar ise yeteneklerini hafife almaya eğilimlidirler." sen kendini nereye koyuyorsun kardeş?
-
Haha tek ileti ile bunu yazmış. Bence zaten daha önce bam yiyenlerden... Senin kadar olamadık, affet... Sen çok iyisin.
-
Susun susun. Konuş deli.