2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@zweigstefan Malesef dostum. Banka sektöründe çevrem yok.
-
@paretowilfredo Teşekkürler.
-
@thorstein-veblen, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
@paretowilfredo hocam bir de şu forumun ios android uygulamasını çıkarsanız harika olacak ilginize teşekkürler.
Ben de bunu soylicektim.
-
Sitede mobilde menü açılmıyor ve bildirimleri göremiyoruz. Mobilde ve tablette sayfanın sürekli kendini yenileme sorunu var. Sanırım reklam kodlarını düzeltirken kodlama hatası yaptınız ya da sitenin kodlamasında bir sorun var. Çünkü yakın zamanda olmuyordu bu sorun. Ayrıca reklamları kapatınca tekrar tekrar çıkıyor. Kullanım açısından bu sorunları gidermezseniz kullanıcı kaybedersiniz. İnsanlar burayı diğer forumlara göre daha gelişmiş olduğundan kullanıyor fakat bu sorunlar gerçekten can sıkıyor. İnsanın foruma giresi bile gelmiyor
-
@pokerface Söylediğim gibi dostum. Ben işin teknik kismi ile cok alakadar degilim. Ancak site yöneticisi olarak sizlerin sorunlarini aynen iletip talep ediyorum duzeltilmesini. Yukarda sorunlari ilettigimi dile getirdim zaten. En kisa zamanda cozulmesi icin de gerekli bildirimleri yapmaya devam edecegim. Katkin icin cok tesekkur ederim.
-
@luthor evet hocam sizin gibi düşünenlerle de çok karşılaşıyorum.açıkçası deneyimlemeden kesin kanıya varmak istemiyorum.çok yakın arkadaşım son guy alımı ile antalyaya atandı lakin hiç memnun değil.düz memuruz diyor ve bana dediği eğer aynı pozisyonda kalmayacaksan kal orda kazanırsan diyor.hatta şefleri demiş ''siz şuan burada ne iseniz 20 sene sonra da o olacaksınız.o yüzden devlet kapısı deyip kendinizi salmayın,geliştirecek mesleklere yönelin(müfettişlikleri vs kastetmiş)'' demiş.arkadaşımda bana böyle diyor.tabi dediğim gibi önce bi deneyimlemek lazım bu kanıya varmak için.
-
duyuru ekranına girebilen var mı bakar mısınız
-
Arkadaşlar kimseyi telaşlandırmak istemem ancak halkbank duyurular kısmı kitlendi bende şu an. Müsait olan arkadaşlar bi kontrol edebilir mi?
-
Duyurulara girilmiyor şu an evet heyecan yaptım valla
-
şu başvuru linkine baktım aynı değişen bişey yok sanırım ,özür dilerim
-
Gereksiz heyecan yaratmak istemem ama ben de giremedim duyurular kısmına.
-
Aynen duyuru kısmına girilmiyor. Bir şeyler oluyor galiba
-
Sadece duyurular kısmında değil halk bankası sitesinde genel olarak sorun var galiba diğer sekmeleri de açmadı bende
-
Bende girdi
-
Düzeldi ve bir değişiklik yok dağılabiliriz arkadaşlar :))
-
tıkladığım gibi girdim duyurulara, heyecana gerek yok
-
Ben de girebildim su an .
-
@grimmjow Allah iyiliğini versin güldürdün beni
-
evet şu an bende de düzeldi, herhangi bir değişiklik görünmüyor.
-
evet düzeldi açılıyor ufak tefek kalp krizleri.