2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@mağdurum elenme konusuna girersek çıkamayız valla. senin dediğini çok iyi anlıyorum. Ama yeni yola başlayacak arkadaşlara tavsiyem. Ne sınavlar görürsünüz ne komisyonlar ne puanlar 93 puanlık insanın elendiğini söylerken ağladığınj görünce oturp ağlarsınız da çetrefilli yollar ama sonucu güzel olsun. Ha nasip meselesi ilk mülakatta yerleşen de var 7. Mülakattan sonra da . Hayırlısı olsun herşeyin.vazgeçmeyin.
-
@secret aynen oyle vazgecmesin kimse.. zaten vazgecince yapacak bir sey de yok=)) insallah en cok ihtiyaci olanlar kazanir.benim duam hep boyle.
-
@mağdurum amin kardeşim inşallah senin de sgk bi an önce açıklanır ve olumlu olur
-
Bu reklamlardan gına geldi yeter artik ! Hayır bir kere kapatsak anlarız da 25 saniyede bir cikiyor
-
Bu ne reklam kardeşim ya yeter editörü Yok mu bu sitenin
-
Ben kpss sürecinden o kadar sıkılıp bunaldımki, halkbank olursa kpssye dair ne varsa dagıtıp yoluma bakmak spl segem yds gibi belgelere odaklanmak istiyorum. Benim gibiler herhalde bu dönem odaklanamıyordur.
-
Hayırlı cumalar arkadaşlar Allahın rahmeti bereketi üzerinize olsun :)))
-
Reklamları blok edecek uygulamalar mevcut arkadaşlar onları kullanabilirsiniz.
-
@mesy al benden de o kadar kazanırsam bu sene kpssye girmeyi bile düşünmüyorum. 1 sene oturup ders çalıştım p48 82 ama bi tane bile kurum sınavı göremedim
-
şahsen ben de halkbankı basamak olarak görmüyorum.nasip olur da kazanırsam eğer kendime 1 yıl zaman tanıyacağım.bu işi severek yapabilir miyim,max. kariyer yolum ne olur,bu meslekte emekli olana dek çalışabilir miyim...sürekli gözlemleyeceğim.eğer beni gerçekten maddi manevi tatmin ederse kalırım neden kalmayayım...kpss sıralamam bu sene 12 bin yani çok iyi değil.belki bi ihtimal guy gelir sadece.müfettişliğin zorluğunu abimden bildiğim için sadece uzmanlıklar hedefimdi(guy,ilgöç,duy vs...).lakin özlük haklarını da göz önünde bulundurursak diğer A kadro meslekler kadar iyi değil.
yani bankayı feda edeceksem düz memurluk statüsünde(ki guy öyle) bir meslek için tekrar bu zorlu sürece girmek bana mantıksız geliyor.tabi bankada çalışmadan da bişey denemez.sonuçta en iyi düz memurluk bankadan iyidir diyen de var,memur gibi sabit kalmazsın kendini geliştirirsin diyen de...sanırım bu çok kişisel bir konu.şahsen kızımla girdiğim bu süreçte yeterince emek verdim bundan sebep artık bi mesleğim olsun istiyorum,bu yüzden kendini derse veremeyenlerdenim...bir an önce açıklanır inşallah. -
@secret Hayirli cumalar hocam
-
@marjinalfaydali Bence hiçbir düz memurluk halk servis veya uzmanlıktan iyi değil.Şahsen b grubundan atanacağıma Halk serviste çalışmayı tercih ederim.Hatta bazı a grubu taşra kadrolar içinde geçerli bu durum.
-
@fatoss21 teşekkür ederim
-
@luthor b grubu kadrolar icin neden oyle dediniz hocam
-
@meltem_90 Hocam b grubu kadroların kariyer yolu kapalı.Sırf kamuda rahat edeyim diye b grubu memur olmak bana saçma geliyor.Yeni mezun insanlar için b grubu amaç değil sadece amaçlarına giden yolda basamak olmalı diye düşünüyorum.
-
Merhaba dostlar. Reklamla alakali bir hata soz konusu. Bu konu ile alakali olarak firma ile iletisime gectik. Kapattikca aciliyor bu bizim programladigimiz bir sey degil. Parametrelerini firma belirliyor ve anlasma sagladigimiz parametre bu degil. En kisa surede sorunu cozecegiz. Kontrolden cikmaya basladi farkindayiz.
Ek olarak mobilde menuyu acamama sorunumuz soz konusu. Bunu da teknik ekibe ilettik. En kisa surede cozecegiz bu sorunu da.
Biraz daha sabrinizi istirham ediyoruz. En kisa surede tum bu sorunlari cozmek icin gerekli adimlari attik. Anlayisiniz icin tesekkur ederiz.
-
Ayrica dun sizi yanlis yonlendirerek hayal kirikligina ugratan saniyorum hepimizin troll oldugu hususunda mutabik oldugu dlkn arkadasi da uzaklastiriyorum. Ozelden ulasan dostlara da soyledigim gibi gozluyordum zaten. Siz ofkenize yenik duserek onunla ayni seviyeye inmeyin. Fevri davranmayin dostlar.
Bekleyisinizde hepinize sabir diliyorum. Allah yar ve yardimciniz olsun dostlar.
-
@paretowilfredo hocam bir de şu forumun ios android uygulamasını çıkarsanız harika olacak ilginize teşekkürler.
-
@thorstein-veblen kesinlikle dostum. En cok isteyenlerden ve teknik ekibe bastiranlardan birisi benim. Ancak teknik imkansizliktan ziyade biraz google yönlü maniler var. Bunu hallettikten sonra en hizli sekilde hayata gecirecegiz insalllah dostum.
-
@paretowilfredo sizin sonuçların acıklanmasıyla ilgili bir duyumunuz var mı? veya tahmininiz?