2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@dlkn tek bir şey söyleyeceğim. Senin paylaştığın bilgiyi bende ailemle paylaştım ve akşama kadar elimde telefon bekledim. Babam akşam yemekte dedi ki. Bugün çalışırken her telefon çaldığında yüreğim hopladı. Bu sefer kızım aradı diye diye telefona baktım dedi. Annem doktor randevusuna gitmedi. Sonuçlar açıklandığında yanımda olmak için. Teşekkür ederiz
-
@83istanbul işte bununla dalga geçip kendine eğlence bulduğunu düşünen zavallılar var
-
@dlkn ciftlik bankin kurucularindan misin mehmet aydinla akrabalik var mi
-
Gerçekten tam bir zavallı . Üzülüyorum aslında böyle insanlara. Hayatta ne yaşadı da bu kadar kötü kalpli bir insan oldu acaba ?
-
@83istanbul geçmiş olsun hocam annenize..
-
Bilmiyorum ama bankacilar genelde yazi dilini iyi kullanmaya cok dikkat eder. O arkadasin ilk entrisini gorunce (bi sukunuzu alirim vs) bundan duyum olmaz diye dusunmustum ama yine de merakima yenik dustum:)
-
@83istanbul Yazdıklarınızı okuyunca iyice öfkelendim bu aptal herife inş bu yaptığının karşılığını tez zamanda bulursun @dlkn
-
Arkadaşlar yaşadığımız bu olayı inşallah tekrar yaşamayız. Sonuna kadar hepiniz haklısınız. Ama diyorum ki artık tesirinden çıkalım. Lütfen dirayetimizi kaybetmeyelim. Allah herkesin gönlüne göre versin. . Kafanızı dağıtacak şeyler yapın. Hepiniz sağlıcakla kalın. ️
-
Bankanın sonuçları açıklanabilecek en geç sürede açıklayıp belgeleri toplamak için 1 iş günü bırakması akıl alır gibi değil. Daha önce böyle olmuş inşallah aynısı olmaz.
-
Arkadaslar ayni seyi yaratmak istemiyorum cunku hepiniz gibi bende bugun aksama kadar telefon elimde bekledim.ben burada cok aktif takilmiyorum.size biraz faydali olabilmek isterim.eger yanlislik yoksa haftaya cumaya kadar aciklanacakmis.yine allah bilir tabi.
-
Haydi açıklanmasını geçtim şuan o arkadaş bir şeyler yazmış mı açıklama yazmış mı diye meraktan girip bakıyorum
-
Arkadaşlar hepimiz nisan başı iş başı yapma söylentisiyle,uzmanların 2 haftalık eğitim programını birleştirince bugün açıklanacağı ihtimaline iyice sarılmış olduk Belki de tüm birimlerin eğitimlerinin 1 hafta olmasına karar vermişlerdir artık? Eğitim süreleri konusunda kesin bir duyumu olan oldu acaba?
-
Bu siteye birseyler olmus bildirim var goremiyorum sayfa basi surekli reklam vs.
-
@cigdem, içinde söyledi: 2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
Bu siteye birseyler olmus bildirim var goremiyorum sayfa basi surekli reklam vs.
Aynı durumdayız
-
Aklima bisi geldi simdi mulakat surecinde benden once girmis arkadaslar ne sorduklarini paylasirdi iste yirmi alan vs. Uzmanlik sorulari sordular cok zordu vs vs. Bende inanmazdim ya bi gidin bu kadar olmaz sormazlar diye atarlanip forumu falan terk ettigim anlar olmustu mulakata bir girdim 27alan sorusu buradan o arkadaslara selam olsun. Iyi ki de calismisim. Bakalim hakkimzda hayirlisi
-
@cigdem Google Chromedan değil de diğer normal internet tarayıcısından girince halloluyor. Reklamlar hâlâ duruyor ama en azından bildirimlere bakabilirsin
-
@cigdem hocam hangi komisyondaydınız?
-
@ali1703 tesekkurler
-
@felix 8
-
@cigdem 27sini de hatirladin mi=))))