2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@duranvarlık Geçmişe dönük tüm mülakat sonuçları bu linkten açıklandı şimdiye kadar hocam
-
@duranvarlık hocam istanbul üniversitesi ile alakası kalmadı sitenin geçen senelerde de basvuru.halkbanktan açıklanmış
-
@pokerface ben oraya girdim 2 dk önce bomboş anlamıyorum ki neyi seçiyorlar :((((
-
@pokerface tamam hocam belkide guydaki gibi liste yayınlarlar
-
@duranvarlık liste yayınlanmıyormuş. Tc ile girip görebiliyoruz . Duyurulardaki önceki mülakat sonuçları linkine tıklayınca da tc şifre isteniyor
-
Akşam saatlerinde açıklanır mı ki
-
@secret Bomboş derken sayfada birşey yazmıyor mu giriş yapınca yoksa hala benim gibi mülakat bilgileri mi yazıyor. Orada bir hareket olduğunu ancak bu şekilde anlayabiliriz
-
Bişey de da bişey de @dlkn
-
@ahulu61 o gambaz trollcüler, katırlara binip çekip gittiler
-
Kullanici adi 'Sucuklu' ile baslayanlari basliga karmasayi cozmeye davet ediyoruz
-
@onuktekin evet keşke bir mucize olsa da açıklansa, sgk kazananlar denetmenlik yoluna girse, kazanamayan da oradaki belirsizliği sonlanıp buradaki sonucunu değerlendirip ona göre yolunu çizse. 1 ay geçti, insanlar reddedildigimizi düşünüyor,soylemekten çekinecegm sanki kaldığımı. Valla sgk sonucu bekleyenlere sabır diliyorum. Çok zormus gerçekten.
-
@pokerface sonuca dair birşey yok anlamında demiştim hocam
-
@ali1703 o katır teper mi ki hocam onları
-
Evet evet sgk açıklansa keşke ne güzel dediniz
-
Allah kimseyi sgknin eline dusurmesin.delirdik
-
nereye kaçtın umut taciri @dlkn
-
Sanırım güzel trollendik
@dlkn neredesiniz??? -
@prsnll-adayı-52 merak etmeyin ilahi adalette zaman aşımı olmaz. Onları da umutlu bekleyiş içinde oldukları bir anda yine başkası troller katır tepmişten beter olurlar
-
@secret Bu forum benim psikolojimi bozdu. Artık her şeyden bir anlam çıkarmaya çalışır oldum
-
geçen seneki uzmanlık sonuçları açıklanana kadar 202 sayfa gitmişler bu gidişle 2202 sayfa çıkarırız