2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@dlkn profil resminide alıp derhal burayı terket
-
@dlkn gelsene bi şey diycez
-
@dlkn dün çatır çatır cvp veriyordun yarın özür isterim kesin falan diye nerdesin şimdi mesaiye mi kaldın.online olup yazılanları okumak yok öyle cevapla dünkü gibi hadi bakalım
-
@pokerface aynı durumdayız halkın durumu nolacak dedi öyle misafirlikteyken suriye için halkbankın davası mı diye sordum herkes tuhaf tuhaf baktı bana
-
@secret şu durumda kahkaha attım be
-
@reisbey mavi renk görünce tv yi durduruyorum bide sosyal hesaplarda filan hep halkbank reklamı geliyor . Başta halisünasyon sanıyordum ama cidden reklammış kafayı yemezsem iyi. Bankaya gireyim mavi giyecem hep
-
@secret hahaha bu reklam bana da çıkıyor siteye çok girmekten o Kazanalim da mavi gömlek dizsek haktır yani dolaba
-
Bu da trol cikti iste goruyorsunuz anlatmaya gerek yok.
Bunlara inat kazanacagiz ins. -
Arkadaşlar, alese halk bankasından başvuru yaptım umarım mülakata kötü etki etmez ben bu gidişle kafayı yicem
-
@marshallkeyness hocam ben de düşünüyorum garip şeyler sizin gibi Mot.taşıt . Vergisi var üzerimde 1. Taksiti geçti 80 lira falan olmuş diyorum sorun olur mu diye. Odiycemkafayı yemeden açıklansa bari şu sinav.ama sizinki sorun olmaz . Rahat olun
-
Hakaret nedeniyle kaldırılmıştır!
-
F5 tuşum çöktü bugün
-
@prsnll-adayı-52 sorun olmaz sizinki de insallah ama bi an önce açıklansa da hayirlisi ile kazansak ve bu kuruntulardan kurtulsak
-
@furkyjackal bu olmadı sanki..
-
bide' AÇIKLANDI ' yazıp kaçanlar olması lazım, bu @dlkn zihniyetinde olanlar nerede kaldılar!
-
Yarın açıklansa bari bugünden geçti
-
@furkyjackal O kadar da değil. Çok yakışıksız bir yorum oldu bu.
-
Takatim kalmadı sabrım tükendi ...
-
@duranvarlık buyuk harflerle bari yazmayin ilk goze carpan o oluyor
-
@ceska dur hele ya Allah can sağlığı versin. Ne günler geçti gitti şu süreçte geçer elbet canını sıkma. Ya sabır de hayırlısını dile