2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bizi böyle umutlu bekleyiş içinde görüp dalga geçmek için mi wts gruplarına, foruma giriyorlar. Bizi izleyip gülüp iyi eğleniyorlar mı bari?
-
Yapmayın arkadaşlar, arkası sağlam olmayan bir duyuma, daha buraya yazı yazmayı bile bilmeyen birilerine kolay bel bağlıyorsunuz. Herkes evrak toplama için 2 gün verilecekmiş diye perşembe açıklanma olayını mantıklı buldu, bu da inandırıcılığı attırdı. Daha bekleyeceğiz demek ki...
-
Bu tür şeylere sebebiyet veren yine halkbank yetkilileri. Sınav sonuçlarını şu zamanda açıklayacağız deyip siteden duyursalar kimse dakik başı burada “acaba bir gelişme var mı” diye beklemez. Troll yaptıklarını sanan zavallılar da dalga geçmeye fırsat bulamazlar. Belki aralarında iyi niyetli insanlar da vardır fakat lütfen tamamen emin olmadığınız bilgileri paylaşıp burada insanları farklı umutlara sürüklemeyin. Rica ediyorum
-
@dlkn 's walk of shame
Shame Shame Shame Shame -
bu saatten sonra artık açıklanmaz gibi duruyor bu da bize ders olsun artık kim yazarsa yazsın inanmayız valla bugün beklemekten heyecandan doğru dürüst yemek bile yiyemedim insanların çaresizliklerinden böyle küçük hesaplarla eğlenmeye çalışanların allah cezasını versin kolay değil işsizlik yüzünden bu ülkede intihar eden bir sürü insan var
-
Sgk sonuçları için bekleyenler 5. Ayını doldurdu sanırim ama bu banka, daha erken açıklamasını bekliyorduk. Hatta tarihler öne alındığı için ben erkenden açıklanır, hemen taze personelleri çağırırlar sandım. En azından yanan biletlerin bi anlamı olmalıydı. Neyse bekleyeceğiz artık el mahkum
-
@onuktekin game of thrones
-
@secret o game of trolls olmalı
-
Bu da mı gol değil bee!!
-
Her yerde bir şey diyenler var. Bugünümüz böyle geçti artık. Kısmet arkadaşlar sonuçlar hayırlı olsun da bir hafta sonra olsun. Hepimiz için hayırlısı olsun
-
@mesy ahahahah evet cuk diye oturdu arkadaşlar sıkmayın canınızı . Herşeyin hyırlısı olsun .
-
"Bilançosu yüzde 31,9 büyüyen Halkbank, toplam aktiflerini 305 milyar TL'ye yükseltti" yazısı rüyalarıma giricek artık. Duyurulara her baktığımda karşımda bu :))
-
1 saat doldu mu:D
-
Ayıp sana @dlkn cık cık cık
-
@alexdelarge sayfa yenilenip o ilk gelince bende ezberledim
-
Dostlar boşverin bela okuyup kalbinizi bozmayın. Belki de hakikaten bilgi alıp yazmıştır bugün açıklanacak diyenler. Kendileri de şaka kurbanı olmuş olabilirler. Kötü niyetle de yazmış olabilirler. Bilemiyoruz. Boşverin artık takılmayın bu kadar.
Hakkımızda hayırlısı olsun. -
Bende bugun aciklancak umuduyla uyumustum ruyamda iranin servis gorevlisi sonuclarini gordum Allahim ya
-
@alexdelarge O sayfayı herkes noktası virgülüne kadar ezberledi artık basvuru.halkbank.com.tr den de takip edebilirsiniz. Sonuç direkt karşınıza çıkınca kalpten gitmeyin ama hazırlıklı olun
-
@pokerface dostum yine istanbul üninin sayfasından açıklanır bence
-
@falanfilan Sgk'nın açıklanmasını bunun açıklanmasından daha çok istiyorum. Eğer daha önce açıklanırsa onların yerlerine başkaları çağırılır ve daha çok kişi işsizlikten kurtulur.
Sgk bekleyenler en kısa zamanda hayırlı haberler alırlar inşallah.