2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@tokyo bence artık bugün geçti. belge toplama faslını düşünerekten duyuruyu sabah verirler diye düşünmüştüm ama nasip başka zamana
-
Hayaller yine başka bahara kaldı. Hayırlı ve olumlu sonuçlarla karşılaşırız inşallah
-
Arkadaşlar konu değiştiricem ama kariyer sitelerinde bazı bankalara başvururken ( neredeyse hepsi) tc kimlik numaranızı paylaşıyor musunuz?? Bir tereddüt ettim
-
Müslümanlığın 1. Şartı inanmak; inanan olarak kaybettiğimizi düşünmüyorum.
Kafirin 1. Şartı da kandırmak; devamını siz doldurabilirsiniz.Bende duyum paylaştım ama kimseden bir kötü laf işitmedim. Sonra da duyumlarımı kendime sakladım. Kimsenin hakkına girip boşa vebal almayım diye.
İnşallah açıklanır da daha fazla kötü söze maruz kalmaz; daha fazla insanların veballerini almaz. Bazı arkadaşlar evinden çıkmadı. Çoğu arkadaş beklemekten stres oldu. Ha açıklanabilir deseydi herkes teşekkür eserdi. Efe efe konuştu. Şimdi de cevap yok.
İnşallah utanan biz oluruz. -
1 saate açıklanacak diyorlar
-
@reagan ertuğrul diye biri mi diyormuş vatsap grubunda :))
-
@dimitris evet
-
@secret yapılan trollük hoş değildi ama kâfir lafı bence biraz ağır olmuş
-
@ali1703 bence çok doğru bir betimleme yapmış hocam direk kafirde dememiş sözü yazıp arif olan alır demiş arkadaş
-
@reagan hocam kim bunu diyen bu da troll çıkmasın
-
ay bi sallayana daha kalbim dayanmıcak sanırım inşallah doğrudur
-
@tokyo yalnız çiftlikbanktan sonra duyduğum en iyi ikinci trollük vakası oldu
-
@ali1703 kimsenin kalbini kırmak için yazmıyorum ama ben sağlıken biraz rahatsız biriyim burdan da bir kaç arkadaşım da sağlık durumumu biliyor açıkçası rahatsız oldum. Etkilendim. Yanlış bir kelime seçtiğim için özür dilerim. Ay daha fazla yazmayacağım boşa günaha giriyorum. İnşallah daha fazla trollük olmadan kazananlardan oluruz. Herkese hayırlı sonuçlar dilerim.
-
@ali1703 çok doğru tespit
-
@kerem uzmanların WhatsApp grubunda.. Kesin diyor hemde bu dkll nickli arkadaştan daha emin
-
@reagan whatsap grubunda ise numarasını bile bile trollük yapar mı acaba
-
@reagan hocam link atarmısınız
-
@reagan Allah allah bunlar nerden biliyor ya gerçekten çok ilginç her şey belliyse açıklayıversinler işte ne diye uzatıyorlar
-
troller her yerde trol birincisi burada ki arkadaş o kadar emin yazmış ki sınavı kendi açıklayacak sandım ikincisi diğeri saat vermiş bir saat demiş inşallah doğrudur ama ben çok bir saatler çookk gün vermeler gördüm o arkadaş şu an nerede duyumunun arkasındaysa şu an yazsın bize ama yok insallah duyumu boşa çıkmaz ama çıkarsa bence herkesten özür dilemeli
-
1 saate kesin mi açıklanıyor demiş:D inş cnm ya diyorum ben artık bu trollere