2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@cigdem hsshhahahhshhshs
-
Bankada uzman bşr arkadaşa sürekli soruyorum.. İk da çalılan bir arkadaşı var.. Açıklanacağı gün haberimiz olur demiş.. Ve sana haber veriirm demiş.. Bu arkadaşın söylediği gün ona sordum büyük ihtimal troldür dedi belki bankada bile çalışmıyordur dedi.. Bugün açıklanacağına dair birşey yokmuş dedi şimdi sordum.. Ama tabi her an herşey olabilir
-
Şimdi oldu da mülakat sonuçları açıklanmadı @dlkn adlı şahıs daha fazla trollesin diye forum olarak bir yaptırım almayacak mı ? Duyum var duyum var bu arkadaş bildiğin insanlarla alay eder gibi konuştu 15 inde açıklanacak bir özrünüzü alırım profilme bak kaynağım ora v.b şekilde 2 saatten az bir zaman kaldı açıklanmazsa ya ben arkadaşa saygılarımı iletmekten ban yicem ya da adminler bu arkadaşı bi zahmet forumdan uzaklaştıracak.Şu an aşırı sinirliyim üstte biri yazmış 28 dk önce online olmuş bu şahıs ve şu an yazılarınızı okurken eminim çok eğleniyordur...
-
@yasaklı yok ya biri üstte sonuçlara nereden bakıyoruz dedi ben bunu kastettiğimi sandım.ayrıca işiniz gücünüz milleti tiye alıp bir açık bulup sataşmak tahmini o arkadaş yazmış ama facede de bahsediliyordu aynı günden gerçekten konuşulan bir tarihti ona da biri kesin konuşmuştur boyle durumlarda banka çalışanları da kendini bilirkişi yerine koyarak atıp tutmuş olabilir kimseye beddua etmeye bu kadar yermeye luzüm yok
-
@grimmjow dlkn ismiyle banlansa başka bir hayalet olarak yine gelip yine trolleme yapabilir:(
-
@dimitris İp ban olayı var mı tam olarak bilmiyorum ama bu siteye girişini ne kadar zorlaştırsak o kadar kârdır diye düşünüyorum
-
@fabercastell beddua etmek değil de hepimizin bir şekilde duyumları oluyor bak yukarıda @reagan duyumunu yazmış dün ben yazdım ama diretmedim biri bişey sorunca üstelemedim kesin bişey vermedim onunda bunu yapmaya hakkı yok
-
sonuçta burası bir forum o da duyumunu yazmış heyecanla süreci heyecanlı kılan şeyler bunlar bu duyumlar olmasa forumu açıp okuyacagımız yok zaten tarihi kimse kesin bilemez burada yazılanlarda tahminler hep inşallah kısa sürede sonuçlanır da başka tahmini tutmayanları yermek durumunda kalmayız
-
Gözünüzü seveyim sakin olun. Arkadaşlar tamam hepiniz haklısınız ama biraz sukunet. ️
-
İk'yı aradığımız zaman çalışmalar sürüyor deniliyor. Peki nedir bu sürdürülen çalışmanın içeriği? 3000 kişiden 1000 kişi alınacak, şubelerin ihtiyaç sayılarına göre dağıtılacak. Örneğin İstanbul'a 300 kişi alınacak 900 kişi mülakata girmiş olsa, zaten grup mülakatı ve panel mülakat sonucuna göre az çok bir değerlendirme yapılmıştır. Yani personel alımıyla alakalı üst düzey yetkililer dışında kimsenin çok fazla bilgisi olacağını sanmıyorum. Mülakat öncesi hepiniz az çok İk çalışanlarıyla diyaloğa girmişsinizdir. Bence onlar da tecrübelerine dayanarak varsayımda bulunmaktan öte bir cevap veremezler. Tabi üstüne basarak söylüyorum, BENCE
-
@fabercastell Bu kisi tahminimdir bu gun aciklancak demiyor zaten. Profilime bakin benden ozurdiliceksiniz gibi ifadelerle kesinligi ortaya koyuyor. Ne diyecegiz. Bizi heyecanlandirdiginiz icin size minnettariz. Lutfen bizi heyecanlandirin mi diyecegiz. Insanlara kesin konusmasin o zaman.
-
kader arkadaşlarım bakın bu arkadaşa kızılmasının sebebi kesin konuşması..duyumu patlaması değil..ikinci oalrak ben çok inanmadım perşembe açıklanacağına bundan sonrası içinde temkinli olalım..inanmadım çünkü mantığa ters söyledikleri..pazar gününden kimse perşembe açıklanacağını bilemez. çünkü bitmişse bir gün sonra açıklanır en fazla..yok bitmediyse 4 gün önceden perşembe biteceğini nereden bilebilir ki? ancak yönetim kurulu üyesi genel müdür falan yakını vardır ki bence o bile 4 gün önceden bilemez..
-
@reagan Ben de çok üst düzey yetkililer (Örn, Personel Daire Başkanı ve yardımcısı) dışında kimsenin net bilgisi olduğunu sanmıyorum. Çalışmaları onlar yürütüyordur muhtemelen. Yani bütün İk çalışanları aynı katta çalışıyor ve sonuçlar açıklanacağı zaman Personel Daire Başkanı odasından çıkacak, herkesin duyacağı şekilde ''Arkadaşlar sonuçlar hazır bugün açıklıyoruz.'' diyecek ve pat diye öğreneceğiz :)))
-
@dimitris teşekkür ederim ben buna baktım ama kocaman yazıyı atlamışım
-
Valla ben de öyle bir hale geldim ki net bildiğim birşeyi bile paylaşırken korkuıyorum, kılavuza bi daha baktım iyice
-
İİBF liler olarak beklemek sabretmek bizim işimiz . Beklemeye devam edelim bakalım.Bugun de açıklanmayacak heralde.
-
boşuna umutlandık o kadar
-
@dlkn ne diyorsunuz bu duruma? bir özrünüzü alırız.
-
aynen öyle oldu. sabahtan beri bilgisayar başındayım. ne kadar bakmıcam desem de kendimi tutamadım kitap önümde açık güya ders çalışıyorum ama aklım hep sonuçlarda.
-
Mülakat tarihi mesajı 18.16da gelmiş bakalım saat 19.00a kadar bekliyelim bi umut