2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@prsnll-adayı-52 (bilgi veremiyoruz, siteyi takip edin) yanlis yazmisim.
-
@gizem_ Genelde Rixos Belek'te oluyormuş toplantılar falan
-
@dimitris ben aramam ya kazanamazsam kotu olurum sonra
-
@gizem_ Cesaretli bir arkadaşımız varsa arayıp şansını deneyebilir :))
-
kpss 4 ay kaldı sınava calısan var mı alan yada b grubu mu calısıyorsunuz nasıl gıdıyor arkadaslar yapabılırmıyız 4 ayda ıyı bırseyler netıcede 2000 kısının gonlu kırılacak guydan bende elendım cok umıtlenınce yıkım buyuk oluyor baya 4 ayımız var bnce en kotu senaryoya hazırlıklı olup cok yıkılmayalım
-
@mehmetsakin44 4 ayda derece bile yaparsin iyi calisirsan
-
@mehmetsakin44 temkinli davranıp çalışıyoruz da az bir süre kaldı. Guy filan da gelmiyor her şey belirsizlik içinde .
-
@pokerface ayıp ayıp adam bize iyilik olsun diye zaman ayırıp bilgi veriyo yaptığın dedikoduya bak utanmalısın kendinden
-
Bu bilgi paylasimi yalan cikarsa dava acma hakkimiz var mi yani hukuki olarak ustune gidebilirmiyiz?
-
@cigdem dlkn diye bir kullanıcı adı var, başka hiçbir bilgi yok. Kime, neye hesap sorabiliriz ki?
-
Doğru çıkınca da ödüllendiriyor muyuz? Adam bilgi almış söylemiş aciklanma işlemini kendisi yaptigini mi düşünüyorsunuz. Belki o da kandırılmış yanlış bilgilendirilmis olabilir . Sözler böyle yaptıkça kimse duyumunu paylaşmak istemiyor. Herkes kesin bilgiye ulaşmak ister tabiki ama unutmayın ki çoğu zaman bizi motive eden şeydir duyum.
-
@neslü Şuan çok utandım :s
-
@cigdem hocam bilemiyorum ama eğer bugün açıklanmazsa çok büyük ayıp etmiş olacak arkadaş millet ister istemez işini gücünü bıraktı heyecanla sonuç bekliyor yani öyle dalga geçilebilecek eğlenilebilecek bir konu değil bu
-
Ales işini ne yapacaksınız arkadaşlar ? Başvuru yapsak sonradan ili değiştirme şansımız var mı ? Ya da gecikmiş başvuru gibi bi şey oluyor mu daha sonra ??
-
@cigdem Verdiği duyum tutmadı diye dava mı edeceksiniz ?
-
@luthor biraz saçmaladı arkadaş hukuk dersi çalışmamış sanırım hiç
-
@cigdem hahahahahhahahahaha ciddi misin gerçekten ?
-
@cigdem komik seni
-
@nikola-tersla zannetmiyorum öyle imkanlar olacağını ÖSYM aşırı katı bir kurum. Sen şehrinde başvur bence. Halkbank kazanırsan ya sallarsın sınavı ya da pazar günü olacağı için günübirlik gidip gelirsin.
-
@yasaklı Belliki duyumcu arkadaşa baya sinirlenmiş