2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bence halkbankin siteye yuklenmeyin arkadaslar buraya yaziyorlar zaten aciklaninca siz burayi takipleyin
-
Hem aciklanma stresi hemde simdi sayfada yasadigim sorun beni iyice kriz etti
-
@mağdurum SGK dan sonra heyecan hissetmiyorum
-
ben bugün açıklanacağını düşünmüyorum açıkçası...ve hatta fena trollendiğimizi düşünüyorum.özür çetelesine bi çubuk da benden olsun: )
-
Bencede aciklanmayacak
-
Gerçekten açıklanacağını düşünmüş müydünüz
-
@krtalprn ben de yaa...vee su zaman aciklanacak diyenlere de inanmiyorum =))buna olgunluk denir
-
@mervey0 mualaktlarin aciklandigina dair mesaj gelmisti bende hâla mevcut:) muhtemelen mulakat sonuclarini da mesaj ile duyururlar
-
Bu şekilde beklemek çok kötü hem kendim açıklanacağını düşünmüyorum hem içerde çalışan arkadaşım açıklanmayacak dedi ama şu adamım kesin konuşmadı yüzünden düşünmeye engel olamıyorum
-
açıklanmayacağını bile bile umutla beklemek çok kesin konuşan çok tarih veren hatta saat bile veren bile gördüm bu mecrada ve hepsi gün sonunda kayıplara karıştılar inşallah bu sefer böyle olmaz açıklanır da önümüze bakarız iyi veya kötü...
-
@halipür-meral Mülakat sonucu bekleyenler için değil, Uzman Yardımcılığı mülakat süreci grubu bu grup.
-
@bizedemilololo Evet ben de girdim ama çıktım sonradan. Uzman yard. sonucu bekleyip ''Servisçilerin sonucunu bizimkilerle beraber açıklamaları bize haksızlık olur.'' diyeni gördüm grupta
-
@dlkn kardeş nerelerdesin:)
-
@dimitris Servis görevlileri için whatsapp grubu kuralım biz de en azından kimsenin kaprisini çekmeyiz
-
@pokerface Bence forum gayet güzel. Buradaki tat ne whatsapp'da olur ne face'de
-
@dimitris Şu troll olayı olmasa ben de forumu çok seviyorum. Birisi bir tarih atıyor herkes o tarihe ümit bağlıyor maalesef
-
@pokerface bugün için kime beklemiyordu ama ortaya iddia atılınca ve kesin konuşunca insan ister istemez beklentiye giriyor. O arkadaş da yok şuan zaten buralarda Beklememek en iyisi galiba
-
Kimse yanlış anlamasın da whatsapp grubu furyasını anlamadım. Orda farklı ne konuşuluyor onu da anlamadım. Bide burda çeşitli isimlerde herkes paylaşımda bulunuyor. Tanımadığınız bir sürü kişi de numaranızın olmasına gerek var mı ? Neyse ben karışmayım şimdi laf ederler.
-
@reisbey Beklemeyeceğim demekle beklememeyi başarabilsek keşke
-
@dimitris torpil yapınca haksızlık olmaz ama.. Ben guy grubunda referans bulmakta kısmet sonuçta.. Kaderinizde olsaydı sizde bulurdunuz diyeni gördüm.. Adam gruba parti üyeliğinden nasıl istifa ediyoruz yazmış.. Bende çemkirdim biraz ahlaksızlar falan diye.. Hepinizin puanından daha yüksek puanım hakkımı helal etmiyorum lan 7 sülalenizden çıksın dedim.. Diyorki puan önemli değil belki tipini beğenmemişlerdir.. Bunu bu hale getirenleri allah kahretsin diyorum