2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
@dimitris hahaha o da mümkün değil
-
@secret Herşeyin artısı eksisi var. Burada daha özgür hisseder insan o tamam. Ama whatsapp grubunda ismi numarası görünen kimse de çıkıp net tarih vermeye cesaret edemez, kısacası troll mümkün olmaz.
-
@dimitris Bunu belirtme amacım grubun ne hakkında olduğuydu yanlış bir bilgi verilmiş sonuçta. Kimin girmek isteyip istemeyeceğini belirleme hakkımız yok tabi ki. Keza alıntıladığınız şekilde cümle kuran kişileri de yargılama hakkımız yok herkes düşüncelerinde özgürdür.
-
@bizedemilololo Neden böyle bir cümle kurdun demem zaten adama. Sessizce girdiğim gibi çıktım gruptan
-
@mağdurum aynen hissizleştik artık
-
Arkadaşlar İky henüz belli değil siteyi takip edin derken , ayın 15 inde açıklanacak deyip bu kadar insanla dalga geçen şahıslara itimat etmeyin.
-
Mülakatın açıklanmasıyla ilgili en kesin bilgiyi ancak bilgi işlemde çalışanlar verebilir. Sonuçta ellerine verilen listeyi onlar sisteme yüklüyorlar ve duyurular bölümünde açıklıyorlar. Yani bilgi işlemde tanıdığı olanları ortaya alalım
-
@pokerface Bence Antalya'daki 5 yıldızlı otelleri Kemer tarafından başlayarak arayalım. Halkbank hangi tarihlerde eğitimler için rezervasyon yapmış öğreniriz belki. :)))
-
@dimitris bu iyiydi
-
@dimitris Aslında tatil sitelerinde buna rahatça ulaşabiliriz. Hangi otelin rezervasyonları full doluysa muhtemelen o oteldir. Çünkü çok yoğun bir sezonda değiliz otellerin şimdiden tamamen düşük bir ihtimal. Ha akıllara şu soru geliyor. Ya eğitimler başka bir ilde yapılacaksa?
-
@dimitris tercih meselesi tabi ki :)) kime ne ağır basarsa onu tercih eder
-
@secret Aynen öyle. Yoksa sen de haklısın forumdakinden farklı bir muhabbet dönmez diğer mecralarda da
-
@dlkn uyudun mu??
-
@reagan burda sürekli yazan bir tane arkadaşımız da onlar içinde. Bana sordu mülakatta saçmaladım ama banka içinden referansım var sorun olmaz değil mi diye ? 🤭bi de dedi ki puanı yüksek olanlar bu yola başvursun. Bana cevap vermiyor. Üstüne başka arkadaşa ona sorduğu soru için bana yönlendirmiş neyse kim olduğunu o biliyor. Biraz daha canımı sıkmaz umarım ️
-
@meltem_90 calisan bir insan @dlkn kendiniz gibi bos mu zannettiniz
-
@duranvarlık Evet mesai saatlerinde forumda takılabilen bir "çalışan"
-
@pokerface Genelde toplantılar falan Rixos Belek'te oluyormuş galiba. Oteli bi arasak mı :D:D:D
-
@duranvarlık komik misin kardes
-
@dimitris 2014 teki egitim yerini eski forumlardan bulabilir miyiz
-
Otellerin de diyeceği o "bilgi veremiyoruz, isteyin taki0 edin"