2017 Halkbank Servis Görevlisi Mülakatları
-
Bugün ayın 15’i millet hesaba paraya ulaşmaya çalışıyor. Zaten erişim zorken bir de sonuçları açıklayıp siteyi çökertmezler bence. Bugünden pek umudum yok
-
Herkes bilgisayar başında mı?
-
Insan kaynaklarini bugun arayan oldu mu arkadaslar
-
@reisbey 5 dakkaika da bir sayfayi yeniliyorum herkes benim gibi mi acaba
-
Ben 3-4 gun once aradigimda net bi tarih veremem ancak cok uzun surecegini dusunmuyorum demisti.
-
@gizem_ bende dün aradim bilgi veremiyoruz siteden takip edin dedi
-
Biz gene de aciklanmayacakmis gibi gecirelim bugünü arkadaşlar. Açıklanmazsa en azından pskolojik olarak her şeye hazır oluruz. Açıklanırsa da sürpriz olur, güzel olur.
-
@dlkn kac gibi aciklanir acaba bilginiz var mi
-
sgkda biri boyle gun ve saat verdi.kesin aciklanacak dedi.deliler gibi bekledik.sonra güümmmmm!!! keske aciklansa ama aciklanmayacak gibi dusununce beklenti icine girmiyorsun ve kafa rahat.yeni uyandim=))
-
Site de maşallah koç gibi, tıkır tıkır çalışıyo. Sinirlerimi bozdu, azcık yavaşlasa ya
-
Arkadaslar forum da bi sıkıntı mı var benim sayfa surekli basa sarıyo nasıl düzelir
-
Ben de reklamdan bıktım
-
Bildirimleride okuyamıyorum.Mesaj kutusu gozukmuyo niye boyle anlayamadım
-
@ozgun reklama raziyim 2 gündur bi sikinti olustu bnde surekli sayfa yenileniyo bildirim gozukuyo ama bakamiyorum
-
@zenginmemur masaüstü siteaine geç hocam chrome kullanıyorsan telefonda
-
@zenginmemur bende de aynı sıkıntı var
-
@kpss-gm o kadar büyük benlenti oluşturuldu ki eminim çoğu kişi aynı
-
Bugun evdeyim kapi disari cikmam ya aciklanirsa diye nasil gececek bugun
-
@ozgun free adblocker browse yukle mikeemmell calisiyor hemen yukleniyo chrome dan da hicbi farki yok
-
Bende diyorum açıklanır da gene 3 saat bakamazsam sonuca diyeyazılı sınav gibi. Diyebilirsiniz açıklansin da varsın 3 saat geç gorelim